به گزارش مشرق، دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه های گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو میشود.
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114251.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114255.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114253.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114261.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114270.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114259.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114271.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114262.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114258.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114252.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114256.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114269.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114267.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114265.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114264.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114263.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114260.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114257.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114254.jpg?ts=1714366978000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114268.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114266.jpg?ts=1714366979000)
![](https://cdn.mashreghnews.ir/d/2024/04/29/4/4114272.jpg?ts=1714366979000)
به گزارش مشرق، دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه های گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو میشود.