دو روش کلی جهت تهیه پیتزا پاستا خانگی


دو روش کلی جهت تهیه پیتزا پاستا خانگی

پیتزا پاستا یک غذای خلاقانه و خوشمزه است که از ترکیب پاستا و پیتزا به وجود می‌آید. این غذا به دو صورت کلی قابل تهیه است.

طرز تهیه پیتزا پاستا خوشمزه و مخصوص

این غذای خوشمزه از ترکیب ۲ غذای پرطرفدار یعنی پیتزا و پاستا تهیه می‌شود و از آنجا که مواد اولیۀ خوشمزه‌ای دارد، به ذائقۀ خیلی از افراد خوش می‌نشیند. آماده‌کردن آن نیز مراحل آسانی دارد و می‌توانید از این غذا به‌عنوان یک وعدۀ شام برای جمع‌های خانوادگی استفاده کنید.

روش اول: پیتزا پاستا با نان پیتزا

در این روش از نان پیتزا به عنوان پایه استفاده می‌شود و مواد پیتزا و پاستا روی آن قرار می‌گیرند.

مواد لازم:

1 عدد نان پیتزا
300 گرم پاستا (پنه، ماکارونی یا نوع دلخواه)
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط
1 فلفل دلمه ای
2 حبه سیر
1 قوطی رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری آویشن
نمک و فلفل به مقدار لازم
200 گرم پنیر پیتزا رنده شده

دو روش کلی جهت تهیه پیتزا پاستا خانگی

دستور تهیه:

پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
سیر را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
رب گوجه فرنگی را به همراه آویشن، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پاستای آبکش شده را به سس گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.
نان پیتزا را در سینی فر قرار دهید و سس پاستا را روی آن بریزید.
پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
پیتزا پاستا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی رنگ شود بپزید.

دو روش کلی جهت تهیه پیتزا پاستا خانگی

روش دوم: پیتزا پاستا بدون نان پیتزا

در این روش از پاستا به عنوان پایه استفاده می‌شود و مواد پیتزا روی آن قرار می‌گیرند.

مواد لازم:

300 گرم پاستا (پنه، ماکارونی یا نوع دلخواه)
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط
1 فلفل دلمه ای
2 حبه سیر
1 قوطی رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری آویشن
نمک و فلفل به مقدار لازم
200 گرم پنیر پیتزا رنده شده

دو روش کلی جهت تهیه پیتزا پاستا خانگی

دستور تهیه:

پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
سیر را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
رب گوجه فرنگی را به همراه آویشن، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پاستای آبکش شده را به سس گوشت اضافه کنید و مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.
مخلوط پاستا و گوشت را در ظرف پیرکس یا سینی فر بریزید.
پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
پیتزا پاستا را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی رنگ شود بپزید.

دو روش کلی جهت تهیه پیتزا پاستا خانگی

نکات تکمیلی:

می توانید از انواع مختلف پاستا برای تهیه پیتزا پاستا استفاده کنید.
می توانید از مواد دلخواه خود برای تهیه سس گوشت استفاده کنید.
می توانید از انواع مختلف پنیر برای تهیه پیتزا پاستا استفاده کنید.
می توانید پیتزا پاستا را با نان تست یا نان فرانسوی نیز سرو کنید.

پیتزا پاستا منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ماجرای جالب زندان رفتن محمدرضا حیاتی گوینده معروف ایرانی+فیلم