آموزش نان سنتی رگاگ (رقاق) نانی که گردشگران را به خود جذب کرده نان اصیل جنوب ایران !


آموزش نان سنتی رگاگ (رقاق) نانی که گردشگران را به خود جذب کرده نان اصیل جنوب ایران !

در این ویدیو به شما نان رگاگ (رقاق) که یک نان خوشمزه و مقوی برای صبحانه هست را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش میدهم.

طرز تهیه نان سنتی رگاگ

نان رگاگ (رقاق) را اگر امتحان کنید هر هفته آن را درست خواهید کرد نان رگاگ (رقاق) یک صبحانه مقوی برای کودکانتان می باشد. مواد لازم برای خمیر. آرد: ۵ پیمانه. خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری. آب ۶۰۰ میلی لیتر. نمک: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی نان رگاگ (رقاق) : تخم مرغ آماده شده. پنیر. کنجد. زعتر. عسل. در ادامه با هم کلیپ طرز تهیه این نان را ببینیم.

منبع: مزه چی



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

تصویر آخرالزمانی از تاریک شدن آسمان مشهد در وسط روز+عکس