فوت و فن های کوزه گری برای رنگساژ


اگر میخواهید زردی مو را بگیرید از رنگ های سری دودی یا نقره ای استفاده کنید که زردی مو را خنثی کند. اگر زردی مو زیاد است به اندازه یک نخود رنگ بنفش را با رنگ اصلی مخلوط کنید، اگر میخواهید موهایتان زردی نداشته باشد هیچ گاه سری طلایی برای رنگساژ به کار نبرید. در […]

فوت و فن های کوزه گری برای رنگساژاگر میخواهید زردی مو را بگیرید از رنگ های سری دودی یا نقره ای استفاده کنید که زردی مو را خنثی کند.

اگر زردی مو زیاد است به اندازه یک نخود رنگ بنفش را با رنگ اصلی مخلوط کنید، اگر میخواهید موهایتان زردی نداشته باشد هیچ گاه سری طلایی برای رنگساژ به کار نبرید.

در رنگساژ بسته به حجم مو باید از رنگ روشن در فرمول به اندازه بیشتر و از رنگ های تیره به حداکثر یک نخود استفاده کرد.

اگر بخواهیم شدت تن زیتونی، طلایی و دودی را زیاد کنیم از واریاسیون های مربوط استفاده کنید.

ترکیب رنگ زیتونی بدون دکلره:

به جای دکلره از بی رنگ کننده ۰۰۰ یا e20 استفاده کنید که همانند دکلره عمل کند اما ضعیف تر میباشد.

بی رنگ کننده را با اکسیدان ۱۲ درصد مخلوط کرده و فقط ساقه موهایتان را به این رنگ آغشته نمایید و بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ریشه هایتان را رنگ کنید تا یک دست شود.

موهایتان را کاملا بشویید و خشک کنید.

حالا موهای روشنی دارید که هیچ اثری از رنگ قبلی بر روی آن نیست و حالا باید موهایتان را به رنگ مورد علاقه یعنی زیتونی آغشته نمایید.

برای به دست آوردن رنگ زیتونی باید شماره های ۱۰، ۰۱، ۹۰، ۵ را با اکسیدان شماره ۹ درصد که میزان آن باید با میزان حجم رنگ یکی باشد مخلوط نمایید و سپس برای براق شدن و از بین بردن زردی این رنگ مقدلری واریاسیون نقره ای و سبز را به مخلوط اضافه نمایید.

موهایتان را به مخلوط تهیه شده آغشته نموده و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بشویید.

فوت و فن های کوزه گری برای رنگساژ

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آرایش

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


صد سند از آلمان هیتلری: انگیزه های جنگ جهانی دوم