“فیله مرغ سوخاری” با “پنیر گودا” یک پیش غذای سریع و خوشمزه


مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با “فیله مرغ” و کمی “پنیر گودا” یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد. مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا : فیله مرغ  10 عدد   پنیر گودا   5 ورق  نمک،...

“فیله مرغ سوخاری” با “پنیر گودا” یک پیش غذای سریع و خوشمزه

مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با “فیله مرغ” و کمی “پنیر گودا” یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ ۱۰ عدد
پنیر گودا ۵ ورق
نمک، فلفل، ادویه، زعفران کمی
پودر سوخاری ریز یک بسته
پودر سوخاری درشت یک بسته
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجددا درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.

منبع : seemorgh.com

loading...
***

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بازیگر نقش عقرب در هفت سر اژدها کیست؟