در این مطلب طرز تهیه مشکوفی قالبی که یک پیش غذای خوشمزه مازندرانی است را گردآوری کرده ایم که در اختیار شما همراهان گرامی قرار می دهیم،
مشکوفی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین پیش غذاهای مازندران است. در طرز تهیه مشکوفی قالبی از مواد اصلی : وانیل، شکر، شیر و نشاسته استفاده می شود، مشکوفی شباهت زیادی به فرنی دارد، و دارای طرفداران بسیار زیادی است.
وقتی به تهیه دسر با نشاسته فکر می کنید بهتر است در کنار تهیه فرنی به استفاده از طرز تهیه مشکوفی برای تهیه یک دسر ایده آل و خوشمزه نیز فکر کنید.
مواد لازم :
شیر : ۲ لیتر پودر هل : مقداری کره ۴ قاشق غذاخوری گلاب : ۴ قاشق غذاخوری شکر : ۱۰ قاشق غذاخوری زعفران : ۴ قاشق غذاخوری نشاسته : ۱۰ قاشق غذاخوریطرز تهیه مشکوفی قالبی :
برای درست کردن مشکوفی قالبی ابتدا شیر را درون ظرفی بریزید، نشاسته را به شیر اضافه کرده، خوب هم بزنید تا کاملا نشاسته در شیر حل شود.
سپس پودر هل و شکر را اضافه کرده، خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند، شعله را روشن کنید، حرارت را کم کرده و مدام هم بزنید تا مواد گلوله و سفت نشوند.
در مرحله بعد زمانی که شیر گرم شد، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کرده، هم بزنید.
در این مرحله مشکوفی ایده آل شما آماده است، آن ها را درون قالب هایی که از قبل آماده کرده اید، ریخته و درون یخچال قرار دهید، تا کاملا خودش را بگیرد و سرد شود، سپس بعد از سرد شدن از یخچال بیرون آورید و می توانید روی این دسر خوش طعم را به وسیله میوه و خلال پسته و شکلات های رنگی تزیین نمایید.
در این آموزش شما را با طرز تهیه مشکوفی قالبی در منزل آشنا کردیم. دسر مشکوفی را می توانید بعنوان دسر و پیش غذا در مهمانی ها و یا ایام ماه مبارک رمضان سرو نمایید.
منبع : آرگا
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت
Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.