طرز تهیه کیک توپک برفی


مریم بنایی فر مواد لازم برای داشتن قسمت پنیری: پنیر ماسکارپونه 200 گرم پودر نارگیل 100گرم شکر دانه ریز 2 قاشق غذاخوری‌‌‌‌‌ سفیده تخم مرغ یک عدد وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری‌‌‌‌‌ مواد لازم برای کیک کره‌ای شکلاتی: کره به دمای محیط رسیده 150گرم تخم مرغ 4عدد شکر یک پیمانه آرد 2پیمانه پودرکاکائوی مرغوب 2 […] Source

طرز تهیه کیک توپک برفیمریم بنایی فر
مواد لازم برای داشتن قسمت پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰گرم
شکر دانه ریز ۲ قاشق غذاخوری‌‌‌‌‌
سفیده تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری‌‌‌‌‌

مواد لازم برای کیک کره‌ای شکلاتی:
کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
آرد ۲پیمانه
پودرکاکائوی مرغوب ۲ قاشق غذاخوری‌‌‌‌‌
بیکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه

طرز تهیه توپک‌ها:
سفیده تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاید.
پنیر را یک ساعت قبل از یخچال دربیاورید و با شکر و پودر نارگیل و وانیل حسابی با همزنِ برقی بزنید. مخلوط را ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود و بتوان راحت آن را
شکل داد.
از مواد به اندازه گردو بردارید و در دست تان آن را به صورت توپ درست کنید و دوباره در یخچال بگذارید.

طرز تهیه کیک:
کره نرم شده را با شکر و وانیل خوب بزنید. وقتی شکر کاملاً با کره مخلوط شد دانه دانه به آن تخم مرغ را اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ، مخلوط را دو دقیقه
بزنید.
آرد و‌ پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و به صورت متناوب همراه شیر به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید.
مواد را در قالب بیست سانتیمتری بریزید و توپک‌ها را با فاصله مناسب روی سطح کیک بچینید. کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
بپزید.

طرز تهیه کیک توپک برفی



انواع عکس کیک تولد دخترانه 2020