مریم بنایی فر
مواد لازم برای داشتن قسمت پنیری:
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰گرم
شکر دانه ریز ۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کیک کرهای شکلاتی:
کره به دمای محیط رسیده ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک پیمانه
آرد ۲پیمانه
پودرکاکائوی مرغوب ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ و نیم قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
طرز تهیه توپکها:
سفیده تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاید.
پنیر را یک ساعت قبل از یخچال دربیاورید و با شکر و پودر نارگیل و وانیل حسابی با همزنِ برقی بزنید. مخلوط را ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود و بتوان راحت آن را
شکل داد.
از مواد به اندازه گردو بردارید و در دست تان آن را به صورت توپ درست کنید و دوباره در یخچال بگذارید.
طرز تهیه کیک:
کره نرم شده را با شکر و وانیل خوب بزنید. وقتی شکر کاملاً با کره مخلوط شد دانه دانه به آن تخم مرغ را اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر تخم مرغ، مخلوط را دو دقیقه
بزنید.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و به صورت متناوب همراه شیر به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید.
مواد را در قالب بیست سانتیمتری بریزید و توپکها را با فاصله مناسب روی سطح کیک بچینید. کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
بپزید.