طرز تهیه املت تره فرنگی و اسفناج خوشمزه
املت تره فرنگی و اسفناج وعده مناسبی برای صبحانهست که تمام طول روز سرحال و پرانرژی باشید.
این وعده غذایی خوشمزه را می توانید هنگام صبحانه میل نمایید تا در تمام طول روز سرحال و پرانرژی باشید. حتما درست کردن آن را به شما پیشنهاد می دهیم. برای صبحانه روز تعطیل تان به شما یک املت خوشمزه و حسابی تند را در این هوای سرد پیشنهاد می کنیم. اسفناج که خواص زیادی دارد هم در این املت استفاده شده است.
مواد لازم:
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز خردکرده بدون دانه 1 عدد بزرگ
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
ترهفرنگی خردکرده 3 عدد (حدود 450 گرم)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برگهای کوچک اسفناج 150 گرم
مغزهای برشته کرده 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ 5 عدد
ریحان تازه و خردکرده 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه و خردکرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
تابه مناسبی روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید و فلفل قرمز را به مدت 6 – 8 دقیقه با حرارت متوسط در آن تفت دهید و گاهگاهی هم بزنید تا نرم شود. سپس زیره را بیفزائید و 1 دقیقهی دیگر تفت دهید.آنگاه ترهفرنگی را اضافه کنید. بعد درِ تابه را بگذارید و در حدود 5 دقیقه به آرامی بپزید تا ترهفرنگی، نرم شود. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
حالا اسفناج، ریحان و جعفری را درون آن بریزید، در تابه را بگذارید و 3-4 دقیقه بپزید. آنگاه مخلوط مغزها و تخممرغهای زده را به مواد قبلی بیفزائید و صبر کنید تا تخممرغ ببندد.سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و در ظرف مناسبی بچینید. مغزهای برشته شامل بادام، گردو و فندق میباشد.
منبع:پارس ناز