طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی


این قارچ های شکم پر، شکلی از نوع کلاسیک آن هستند و بافتی خامه ای دارند.

این قارچ های شکم پر، شکلی از نوع کلاسیک آن هستند و بافتی خامه ای دارند.
مواد لازم:

پنیر فتا ۱ عدد
لیمو ۱ عدد
فلفل چیلی قرمزبه میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
اورگانو ۱ مشت
پنیر پارمزان ۴ مشت
قارچ به میزان لازم
روغن زیتون ۱ مشت
طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی
طرز تهیه:
از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

پنیر فتا، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی و کمی نمک و فلفل را با هم در کاسه ای بریزید. آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید و بعد ارگانو ی خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده را به آن ها اضافه و با هم ترکیب کنید.

به قارچ ها کمی روغن، نمک و فلفل سیاه بزنید. قارچ ها را در سینی فر بچینید ( قسمت گود قارچ ها رو به بالا باشد).

با دقت ترکیب پنیر را با قاشق داخل قارچ ها بگذارید و مقداری پنیر پارمزان روی آن ها رنده کنید. قارچ ها را برای حدود ۱۵ دقیقه تا طلایی شوند در فر قرار دهید. آن ها را به همراه سبزیجات معطر مانند منداب میل کنید.
نکات:

۱- اگر دسترسی دارید به جای پنیر فتا از پنیر ریکوتا (Ricotta) استفاده کنید. پنیر را خرد کنید.
۲- پوست لیمو را رنده کنید.
۳- دانه های فلفل چیلی را خارج کنید و سپس آن را ریز خرد کنید.
۴- ارگانو را ریز خرد کنید.
۵- پنیر پارمزان را رنده کنید. به پنیر اضافی برای روی قارچ ها نیاز دارید.
۶- می توانید از ترکیبی از انواع قارچ استفاده کنید، فقط لازم است که قارچ ها فضای کافی برای مواد شکم پر داشته باشند. قارچ ها را تمیز بشویید، ساقه های آن ها را جدا کنید و برای مصارف دیگر کنار بگذارید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع خورش و خوراک

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم حمله تند ریما رامین فر به نقی قبل از ساخت پایتخت 7 ! / همای پایتخت از بازی انصرا...