طرز تهیه میگوپلو
میگوپلو یه غذایه دریاییه برای کسایی که از غذاهایه دریایی خوششون میاد. البته اینو بگم که کسایی که میگو یا غذاهایه دریایی رو به خاطر بوش دوست ندارند، از این طرز تهیه میگوپلو که گذاشتم استفاده کنند و مطمئن باشن که با ادویه هایی که استفاده میشه اون بو گرفته میشه ازش. قدم اول آماده کردن مواد لازم طبق این دستور میگو پلو برایه ۴ نفره.
مواد لازم جهت میگوبلو:
میگوی آماده شده نیم کیلو رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری آب گوشت یک لیوان کره ۱۵۰ گرم آرد یک قاشق سوپخوری ادویه کاری یک تا دو قاشق سوپخوری خامه ۱۵۰ گرم برنج نیم کیلو تخم مرغ پخته شده سفت ۴ عدد نمک به قدر کافیمواد لازو رو تهیه کردیم، میریم سراغ دستور پخت میگوپلو.
طرز تهیه میگوپلو :
برنج رو با ۱۰۰ گرم روغن و یه کم نمک به شکل کته ساده میپزیم.
مرحله بعد سس میگوپلو رو به روش زیر آماده میکنیم:
آرد رو با ۵۰ گرم کره یه کم سرخ میکنیم.
ربگوجهفرنگی رو با آبگوشت مخلوط میکنیم.
حرارات زیر آرد رو کم میکنیم و آبگوشت رو کم کم به آرد سرخ شده اضافه میکنیم.
بعد از دو یا سه تا قل، در صورتیکه سسمون یه کم غلیظ شده بود، بهش آب اضافه میکنیم.
میگوهای آماده شده رو داخل سسمون میریزیم.
خب بعد اینکه میگوهامون پخت، یه ظرف قشنگ برای سرو آماده میکنیم.
میگو رو از رو شعله برمیداریم و اونو با خامه مون مخلوط میکنیم و بعد اونو وسط دیس میکشیم.
برنج کتهای که آماده کردیم رو به شکل دایرهای اطراف میگو میکشیم.
تخم مرغ های آبپزمون رو چهار قاچ میکنیم و میذاریم اطراف برنج و با برگ جعفری تزیینش میکنیم.
شما میتونید علاوهبر ادویه کاری که تو این طرز تهیه میگوپلو اومده، فلفل هم بهش اضافه کنید، البته این بستگی به این داره که چقد غذای تند دوست دارین.