طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی


طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی
شیرینی هایی که در منزل تهیه می شوند از سلامت کافی برخوردارند. شیرینی زبان، شیرینی پاپیونی و شیرینی ناپلئونی از جمله شیرینی های مخصوص سرو در مراسم ویژه هستند. شیرینی کنجدی از جمله شیرینی هایی است که به راحتی در منزل تهیه می شود و به علت وجود کنجد در آن، خواص زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کنجدی را به شما آموزش می دهیم.
اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

شیرینی کنجدی از شیرینی های سازگار با فصل زمستان است. کنجد خوراکی گرمی است که مصرف آن در فصل زمستان تا حد زیادی باعث تعدیل دمای بدن می شود. این نوع شیرینی در واقع همراه با وعده صبحانه یا به صورت میان وعده میل می شود. در طرز تهیه شیرینی کنجدی همراه ما باشید.

شیرینی هایی که در منزل تهیه می شوند از سلامت کافی برخوردارند. شیرینی زبان، شیرینی پاپیونی و شیرینی ناپلئونی از جمله شیرینی های مخصوص سرو در مراسم ویژه هستند. شیرینی کنجدی از جمله شیرینی هایی است که به راحتی در منزل تهیه می شود و به علت وجود کنجد در آن، خواص زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کنجدی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

تخم مرغ: یک عدد پودر شکر: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: یک قاشق غذاخوری کنجد: ۵ قاشق غذا خوری آرد: یک پیمانه ماست: نصف لیوان وانیل: به اندازه نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری هل ساییده شده: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کنجدی

تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت دو دقیقه به هم بزنید. هل و ماست، وانیل و بکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید. توجه داشته باشید در پخت شیرینی و کیک، هم زدن بعد از اضافه کردن مواد اهمیت دارد. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی کنجدی, آرد را کم کم در سه مرحله به مواد اضافه کنید. حالا مواد را مرتبا هم بزنید تا مواد کاملا یک دست شود.

طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی



طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی

طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی


روی مواد سلفون بکشید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در جایی به دور از یخچال نگه داری شود تا استراحت کند. بعد از یک ساعت، خمیر را به اندازه کف دست پهن کنید و روی آن کنجد بپاشید.

طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی
این نوع شیرینی را هم می توانید درون فر قرار دهید و هم در ماهیتابه بپزید. فر را از قبل روشن کرده و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید و به مدت نیم ساعت کلوچه را در درون فر قرار دهید. ماهیتابه را چرب کرده، مایه شیرینی را به اندازه یک کف دست درون آن ریخته، درپوش بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم بپزد.
طبیعتا کنجد جزء مواد اصلی این شیرینی است و اگر شما عاشق کنجد باشید که حتما از خوردن آن لذت خواهید برد ولی در صورت تمایل از پودر نارگیل، پودر پسته نیز می توانید به جای کنجد استفاده کنید.
طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی
برای پخت بهتر شیرینی از جمله نکات بسیار مهم این است که حتما زمان استراحت خمیر را رعایت کنید. در نتیجه شیرینی شما طعم خوبی خواهد داشت و خمیر شما به راحتی ورز داده می شود.
طرز تهیه شیرینی کنجدی خانگی با دستور پخت اصلی

امیدواریم آموزش پخت شیرینی کنجدی که در این مطلب قرار دادیم مورد توجه شما همراهان آموزش آشپزی آرگا قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع شیرینی کلیک نمایید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید