طرز تهیه گراتن بادمجان
گراتن یکی از پیش غذاهای خوشمزه و پرکاربرد برای مهمونیاس. اگه به بادمجان علاقه دارین، توصیه میکنم از این طرز تهیه گراتن بادمجان استفاده کنین و یه پیش غذای عالی درست کنین. بعضیا تو دستور گراتن بادمجان از گوشت استفاده میکنن، ولی تو این دستور پخت گراتن بادمجان از گوشت استفاده نشده. البته اگه دوست داشتین تو طرز تهیه گراتن بادمجان از گوشت چرخکرده میتونین استفاده کنین.
مواد لازم جهت گراتن بادمجان :
بادمجان متوسط ۶ عدد سس سفید ۳ پیمانه کره ۱۰۰ گرم مغز نان خرد شده یک پیمانه جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری پنیر گرویر ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به قدر کافیطرز تهیه گراتن بادمجان :
بادمجانها رو روی آتیش یا تو فر کباب میکنیم تا مغزپخت بشن.
پوست بادمجان هارو میگیریم و سرشون رو جدا میکنیم. ساطوری خردشون میکنیم.
یه کم نمک و فلفل بهش میزنیم.
یه ظرف نسوز که دیوارش کوتاه باشه انتخاب میکنیم.
ته ظرف رو چرب میکنیم و یهکم سس میریزیم.
بادمجانهارو روی سس میریزیم و سطحش رو صاف میکنیم.
با جعفری و بقیه سس روشو میپوشونیم.
یه کم نان خرد شده روش میریزیم.
کره رو تیکه تیکه میکنیم و روی نونا قرار میدیم.
پنیر رو هم رنده میکنیم و روش میریزیم.
فر رو با ۴۰۰ درجه گرم میکنیم.
طرف رو روی آخرین پنجره از سمت بالا قرار میدیم.
سه ربع تا یکساعت اجازه میدیم توی فر بپزه.
روی گراتن باید طلایی و برشته بشه.
با همون ظرف سروش میکنیم.
اگه خواستین که گوشت هم داخلش باشه. اول گوشت رو با پیاز تفت بدین. یه کم رب گوجهفرنگی رو با آب و ادویه مخلوط کنین و داخل گوشت بریزین.
آبش که گرفته شد، طبق مراحل بالا که تو طرز تهیه گراتن بادمجان بود عمل کنین و گوشت رو قبل از نان خرد شده بریزین روی بادمجان.
امیدوارم از خوردن گراتن بادمجان لذت ببرین !