دستور پنکیک نوتلا
پنکیک یکی از خوشمزهترین غذایی که میشه تو صبحانه خورد. پنکیک رو تو مدل های مختلفی درست میکنن مثل پبکیک ساده، خرمایی و … . دستور پنکیک نوتلا به خاطر نوتلایی که وسط پنکیک قرار میگیره طرفدارای زیادی داره. این طرز تهیه پنکیک نوتلا برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت پنکیک نوتلا :
شکلات نوتلا ۱۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یک و نصف پیمانه
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق چایخوری
شیر ۱ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
دستور پنکیک نوتلا :
روی یه سینی بزرگ کاغذ روغنی میکشیم.
۲ قاشق از نوتلا رو روی کاغذ روغنی میریزیم و با پشت قاشق به صورت دایرهای پخش میکنیم.
بقیه شکلات رو همین صورت انجام میدیم تا ۶ تا دیسک داشته باشیم.
سینی رو یک ساعت و نیم تو فریزر میذاریم تا دیسکهای نوتلا سفت بشن.
اونا رو از کاغذ روغنی جدا میکنیم و تا زمان مصرف تو فریزر نگه میداریم.
مواد خشک یعنی آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را تو یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.
شیر، تخم مرغ و وانیل رو تو آرد میریزیم و هم میزنیم تا یه دست بشن.
نصف قاشق چایخوری کره رو تو یه تابه داغ میکنیم تا آب شه.
یک چهارم پیمانه از مایه پنکیک رو کف تابه میریزیم، یه دیسک نوتلا وسطش میذاریم و سریع روی شکلات رو با خمیر میپوشونیم.
این کار رو باید سریع انجام بدیم وگرنه شکلات آب میشه.
وقتی یه سمت پنکیک سرخ شد، برمیگردونیم تا طرف دیگهش هم سرخ بشه.
این کار رو برای بقیه خمیر تکرار میکنیم.
پنکیک نوتلا رو میتونین با توت فرنگی خرد شده یا خامه سرو کنین.