چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )


دستور تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید. مواد لازم: 900 گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان) 2 عدد پیاز 10 تا 12 حبه سیر 30 سانتیمتر […] نوشته چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی ) اولین بار در...

دستور تهیه چیکن ماسالا غذای خاص هندی

چیکن ماسالا یه غذای خوشمزه هندیه که با ادویه جات فراوان درست میشه. این غذا رو می تونید هم با برنج و هم بدون برنج با نان سرو کنید.

مواد لازم:

۹۰۰ گرم مرغ (سینه مرغ بدون استخوان) ۲ عدد پیاز ۱۰ تا ۱۲ حبه سیر ۳۰ سانتیمتر زنجبیل ۳ عدد گوجه فرنگی ۱۷۰ گرم ماست ۲ عدد فلفل سبز تند ۲ قاشق غذاخوری روغن ۸ تا ۱۰ عدد دانه فلفل سیاه ۸ تا ۱۰ عدد میخک ۲٫۵ سانتیمتر چوب دارچین ۳ تا ۴ عدد هل ۱ عدد برگ بو ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری زردچوبه یک مشت گشنیز ۱ عدد لیمو نمک به اندازه کافی

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

سیر و زنجبیل را آسیاب کنید تا خمیری شود. البته می توانید به جای مخلوط کن از رنده هم استفاده کنید. سپس آن را کنار بگذارید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

یکی از پیازها را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

فلفل سبز، دانه های فلفل سیاه، میخک، دارچین، هل، برگ بو و مقدار کمی آب داخل مخلوط کن بریزید، آسیاب کنید و کنار بگذارید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

۳ عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و در مخلوط کن پوره کنید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

مرغ را درشت خرد کنید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

سپس نصف خمیر زنجبیل و سیر، نصف پودر فلفل قرمز، زردچوبه و آب نصف لیمو را به مرغ ها اضافه کنید.

.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e:active,.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e:hover.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e .ctaText.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e .postTitle.uefd19c932fe9eed23b5072be2a5ff19e:hover .postTitle
حتما بخوانید : طرز تهیه تست فرانسوی ،دسری فوق العاده خوشمزه

مرغ را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

تاوه را روی گاز قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید.

سپس خمیر پیازی را داخل تاوه بریزید و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه تفت دهید. دائم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجمش کمتر شود.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

باقیمانده خمیر زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

پودر فلفل باقیمانده و پودر گشنیز را اضافه کنید و ۷ الی ۸ دقیقه دیگر تفت بدهید تا مواد کاملا خشک شود و روغن آن بیرون بزند.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شده و مواد قرمز رنگ شود. شاید لازم باشد در این مرحله کمی روغن به مواد اضافه کنید تا جدا شدن آن از مواد را ببینید.

مواد را به ظرف جداگانه ای منتقل کنید و کنار بگذارید. این مواد یا خمیر ماسالا را می توانید تا ۱۰ روز در فریزر نگهداری کنید و در غذاها استفاده کنید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

حالا سراغ مرغ ها می رویم. شعله را کمی بیشتر کنید و باقی مانده روغن را در تاوه بریزید. مرغ هایی که داخل مواد خوابانده اید را در تاوه بریزید نمک بزنید و کمی سرخ کنید تا قهوه ای طلایی رنگ شود.

.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9:active,.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9:hover.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9 .ctaText.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9 .postTitle.ue2f549466c38bbfd49aef3f238ffa4e9:hover .postTitle
حتما بخوانید : سالاد ماکارونی ساده و خشمزه را با این روش درست کنید + طرز تهیه

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

خمیر ماسالا را به مرغ ها اضافه کنید، یک پیمانه آب بریزید و هم بزنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

باقی مانده پیازها و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

روی غذا را با گشنیز تزئین و میل کنید.

چیکن ماسالا ( طرز تهیه چیکن ماسالا غذای خوشمزه و خاص هندی )

برای افزایش لایک در تلگرام کلیک کنید

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا