طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد با گشنیز و سیب زمینی
فلافل یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار در بین عرب ها و اهوازی هاست که با نخود ئ سبزیجات معطر تهیه می شود و برای گیاهخواران و افراد وگان هم مناسب می باشد. ما در این مقاله از سایت کوکا طرز تهیه فلافل خانگی با گشنیز و سیب زمینی را به شما آموزش می […] The post طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد با گشنیز و سیب زمینی appeared first on کوکا.
فلافل
مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی
نخود: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی:1 عدد سیر: 4 حبه برگ گشنیز، خرد شده: یک دوم پیمانه تخم گشنیز، آسیاب شده: 1 قاشق چای خوری زیره، آسیاب شده:1 قاشق چای خوری نمک: 2 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری آب لیموی تازه: 2 قاشق چای خوری روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری آرد: 1 قاشق غذاخوری روغن کنجدطرز تهیه فلافل با گشنیز
نخود ها را 24 ساعت در آب سرد خیس کنید و آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود ها گرفته شود.
نخود خام خیس خورده، پیاز و سیب زمینی را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا له شود، به این مواد سیر رنده شده، گشنیز خرد شده، تخم گشنیز، زیره، نمک، فلفل قرمز، آرد و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مواد را دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس در روغن کنجد سرخ کنید، فلافل های شما حاضر است.
ختنه دختران جوان+عکس