سلام خدمت همراهان همیشگی هنربازار و عاشقان آشپزی و تست غذاهای جدید و قدیمی. من خودم غذاهای محلی را خیلی دوست دارم. کشک بادمجان جزو غذاهایی است که همه ما خورده ایم ولی شاید این سبک محلی آن را تا حالا امتحان نکرده باشیم. استاد آشپزی هنربازار امروز کشک بادمجان شمالی را به صورت کاملا تصویری به ما آموزش می دهد. نوش جان

مواد مورد نیاز:

بادمجان روغن پیازداغ مجلسی و نعناع داغ سیر،نمک، پودر تخم گشنیز،فلفل سفید گوجه پوست گرفته فلفل دلمه ای سبز گردوی چرخ کرده کشک

طرز تهیه:

۱) بادمجان ها را از طول، نصف کنید و در آب نمک خیس کنید.

۲) بعد از ۲ ساعت آبکش کرده و در روغن داغ و باشعله بسیار کم و در بسته کاملا سرخ کنید. به این ترتیب هم سرخ میشوند و هم میپزند.

کشک بادمجان (شمالی)

۳) بعد آنها را در یک سبد بگذارید تا روغن اضافیشان خارج شود.

کشک بادمجان (شمالی)

۴) بادمجانها را خوب بکوبید تا یکدست شود.

کشک بادمجان (شمالی)

۵) پیازداغ مجلسی و نعناع داغ فراوان آماده کنید.

۶) بادمجان ها را در یک قابلمه بریزید و روی آنها ورق های نازک سیر، قسمتی از پیاز داغ، کمی نعناع داغ، نمک، پودر تخم گشنیز، فلفل سفید، برش های نازکی از گوجه پوست گرفته و فلفل دلمه ای سبز و گردوی چرخکرده بریزید.

کشک بادمجان (شمالی)

۷) ۲ قاشق کشک را با ۱ لیوان آب گرم کاملا حل کرده و داخل قابلمه بریزید. با در بسته و حرارت ملایم، بگذارید بپزد تا آب آن تمام شود.

کشک بادمجان (شمالی)

۸) آبش که ورچیده شد میتوانید دوباره کمی نعناع داغ بریزید. دوباره کمی آن را بکوبید تا کاملا یکدست و کشدار شود.

کشک بادمجان (شمالی)

۹) کشک بادمجان آماده است آن را با کشک، پیازداغ، گردو، نعناع داغ تزیین کرده و با لواش و سبزی خوردن سرو کنید.

کشک بادمجان (شمالی)

توجه : این خوراک در اصل با بادمجان کبابی تهیه میشود ولی به نظر من با بادمجان سرخ شده مزه اش خیلی بهتر است و انتخاب شیوه پخت بادمجان به ذائقه شخص ارتباط دارد.

شاد باشید ?