دستور چای زنجبیل
چای زنجبیل کاهش دهنده نگرانی و استرسه و به هضم غذا کمک میکنه. رفع کننده مشکلات گوارشی هم هست و خاصیت پاک کنندگی بدن از سموم رو داره. چای زنجبیل در گردش بهتر خون موثره، التهابات بدن را کاهش میده و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشه. یکی از میان وعده ها که دوست دارین چای بنوشین از این دستور چای زنجبیل استفاده کنین، مخصوصا تو این فصل سرما که حسابی گرمتون میکنه. این طرز تهیه چای زنجبیل برای ۳ نفره.
مواد لازم جهت چای زنجبیل :
زنجبیل تازه ۱۰ سانتیمتر آب سرد ۴ لیوان شکر به مقدار لازمدستور چای زنجبیل :
پوست زنجبیل رو میتراشیم.
زنجبیل رو بصورت ورقه های نازک برش میزنیم.
آب رو تو یه ظرف میریزیم و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد.
ورقه های زنجبیل را تو آب جوش میریزیم، حرارت رو کم میکنیم و در ظرف رو میذاریم.
به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه اجازه بدین ورقه های زنجبیل تو آب جوش با حرارت کم بمونه بعد چای رو صاف میکنیم.
چای رو تو فنجان میریزیم و با شکر سرو میکنیم.