دستور پخت ژیگو
ژیگو یه غذای لذیذه فرانسویه که تو رستوران ها هم طرفدارای زیادی داره. این غدا جزو منو قیمت بالا محسوب میشه. شما میتونین از این دستور پخت ژیگو استفاده کنین و تو خونه برای خودتون یه غذای خوشمزه فرانسوی درست کنین. این طرز تهیه ژیگو برای شش نفره.
مواد لازم جهت ژیگو :
گوشت ران گوسفند یا گوساله ۱ عدد سیب زمینی ۳ عدد سیر ۱۰ حبه رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد ترخون به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمدستور پخت ژیگو :
استخوان گوشت رو در میاریم و چربی های اضافی روی گوشت رو جدا میکنیم.
داخل گوشت رو با چاقو سوراخ درست میکنیم و تو هر کدوم یک عدد سیر و یه کم ترخون میذاریم.
داخل قابلمه یه کم روغن میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم تا داغ بشه.
گوشت رو تو روغن داغ تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض بشه.
پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و ۴ لیوان آب به گوشت اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا ژیگو بپزه و آب غذا تموم بشه.
آخرای پختن نمک و فلفل رو هم بهش اضافه میکنیم.
ژیگو رو رولتی برش میزنیم و سس باقی مانده رو روی گوشت میریزیم.
ژیگو رو با سیب زمینی و سیر خرد شده سرخ شده سرو میکنیم.