دستور سالاد آرتیشو
سالاد آرتیشو یا کنگر فرنگی یکی از سالادهای پرخاصیته که میتونین با استفاده از این دستور سالاد آرتیشو درست کنین و میل کنین. آرتیشو خواص خیلی زیادی داره و میتونین به صورت خام یا آب پز اونو طبخ کنین. اگه خواستین یکی دو قاشق سس مایونز تو طرز تهیه سالاد آرتیشو اضافه کنین.
مواد لازم جهت سالاد آرتیشو :
آرتیشو ۴ عدد روغن زیتون ۱ فنجان زیتون سبز ۱۲ عدد پیاز ۸ عدد قارچ ۲۵۰ گرم سرکه نیم فنجان آب لیموترش نیم فنجان نمک و فلفل به میزان لازمدستور سالاد آرتیشو :
آرتیشو رو با آب و یه کم نمک میپزیم تا نرم بشه.
برگهای آرتیشو و تیغ های ریزش رو جدا میکنیم. آرتیشو رو خرد میکنیم.
هویج و پیاز رو جدا میپزیم و هویج رو حلقه حلقه میبریم.
قارچ رو تمیز میکنیم و با یکی دو قاشق روغن زیتون یه کم سرخ میکنیم تا آب قارچ کشیده بشه.
سرکه و نمک و فلفل و روغن رو مخلوط میکنیم.
موادمون رو با زیتون داخل سس میریزیم و هم میزنیم.
سالاد رو تو ظرف میریزیم و روش رو با چند تا دانه زیتون سیاه و سبز و پیاز ریز تزیین میکنیم.