طرز تهیه ترشی بامیه
دستور ترشی بامیه به خاطر میزان مساوی آب و سرکه طعم ملایمی داره. اگر ترشی تند و تیزتری دوست دارین آب رو حذف کنین و فقط سرکه بریزین. از طرز تهیه ترشی بامیه به عنوان چاشنی استفاده میکنن.
مواد لازم جهت ترشی بامیه :
بامیه ۱ کیلوگرم شوید ۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۳ عدد نمک ۲ قاشق غذاخوری آب ۲ فنجان سرکه سفید ۲ فنجان سیر ۴ حبهطرز تهیه ترشی بامیه :
بامیه ها رو با سیر، شوید خشک شده و فلفل تو یه شیشه تمیز و خشک میریزیم.
سرکه، آب و نمک رو تو یه قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدیم.
زمانیکه مایع به جوش اومد اونو به صورت داغ تو شیشه و روی بامیه ها میریزیم.
میذاریم شیشه ها کاملا خنک بشن.
در اونا رو محکم میبندیم و تو یخچال میذاریم تا ترشی جا بیفته.
ترشی بامیه بعد از دو هفته آمادهس.