طرز تهیه سس بورگیون
سس بورگیون یه نوع سس فرانسویه و به عنوان چاشنی گوشت یا مرغ استفاده میشه. توی دستور سس بورگیون میتونین از قارچ هم استفاده کنین که باعث خوشمزه شدن سس میشه.
مواد لازم جهت سس بورگیون :
خردل ۲ قاشق مرباخوری پباز ۲ عدد سبزی معطر یک بسته کره ۱۵۰ گرم سس اسپانیول صاف شده نصف پیمانهطرز تهیه سس بورگیون :
پیاز رو رنده میکنیم.
پیاز رو با کره یه کم سرخ میکنیم.
خردل و دستهی سبزی معطر رو تو پیاز میریزیم.
سس اسپانیول رو اضافه میکنیم.
میذاریم سس چند تا جوش بزنه.
سس که یه کم غلیظ شد، دسته سبزی رو از سس خارج میکنیم.