طرز تهیه انواع تارت غذایی (گل کلم، فلفل کبابی و میرزاقاسمی)
تارت غذایی را می توان به عنوان غذای اصلی در وعده صبحانه، نهار و شام، سرو کرد و در مجالس و میهمانی ها بر تنوع میز غذا افزود. در این مقاله با طرز تهیه انواع تارت غذایی که میتوان آنها را به عنوان غذای اصلی سرو می گردد، آشنا خواهید شد.
تارت، خمیری است که معمولا در قالبهایی به شکل دلخواه (گرد، مربع یا مستطیلی) پهن میشود و در دو نوع شور و شیرین طبخ میگردد. خمیر تارت یا با مواد گوشتی و سبزیجات مختلفی مانند اسفناج و سیب زمینی پر میشود و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشود و یا با شکلات، خامه، و انواع میوه و ژله پر شده و به عنوان دسر مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع تارت غذایی خوشمزه آشنا سازیم.
طرز تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ
مواد لازم برای تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ | |
گل کلم بلانچ شده | 500 گرم |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
هویج نگینی خرد شده | 1.5 پیمانه |
جعفری و پیازچه ساطوری شده | 1 پیمانه |
سس قارچ | 1/2 پیمانه |
پنیر پروسس | 2 پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
سیر له شده | 1 قاشق سوپخوری |
پیاز خلالی خرد شده | 1 عدد |
نمک و فلفل | از هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن، دارچین و زنجبیل | از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری |
روغن و کره | به میزان لازم |
خمیر پایه تارت | به میزان لازم |
طرز تهیه تارت غذایی فلفل کبابی
مواد لازم برای تهیه تارت غذایی فلفل کبابی | |
آرد معمولی | 175 گرم |
کره | 75 گرم |
زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 3 قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای سبز، قرمز و زرد | از هر کدام 1 عدد |
سیر له شده | 2 حبه |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر مازارلا رنده شده | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 150 میلی لیتر |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
ریحان خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه تارت:
خمیر حاصل را روی سطحی که آرد پاشیده شده، پهن کنید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار دهید. سپس با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. در همین فاصله، فلفلها را از طول نصف کنید، دانههای آنها را بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد، قرار دهید. سیر و روغن را با هم مخلوط کنید و با قلم موی مخصوص آشپزی روی فلفلها بمالید، سپس آنها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آنها بسوزد و سیاه شود. اجازه دهید تا فلفلها کمی خنک شوند، سپس آنها را پوست بکنید و باریک خلال کنید. فلفلها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه خمیر موزارلا روی آنها بریزید. تخم مرغها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه کنید. نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید. قالب تارت را به مدت ۲۰ دقیقه روی سینی فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. این تارت را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.طرز تهیه تارت غذایی میرزا قاسمی
مواد لازم برای تهیه تارت غذایی میرزا قاسمی | |
کره سرد | 90 گرم |
آرد | 130 گرم |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
آب سرد | به میزان لازم (حدود 5 قاشق سوپخوری) |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
بادمجان | 4-5 عدد |
گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده | 3-4 عدد |
تخم مرغ | 4-5 عدد |
سیر له شده | 7-8 حبه |
روغن و نمک | به میزان لازم |