دستور پخت نان پیتا
نان پیتا یکی از نان های محبوب توی مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقاست و قدمت چند هزار ساله داره. از دستور پخت نان پیتا که شبیه پاکت میشه همراه با گوشت، مرغ و ماهی میتونین استفاده کنین. این طرز تهیه نان پیتا برای ۸ تا قطعه نانه.
مواد لازم جهت نان پیتا :
آرد سفید یک و نصف پیمانه آب ولرم سه چهارم پیمانه پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۱ قاشق غذاخوریدستور پخت نان پیتا :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
آرد، پودر خمیر مایه فوری، نمک و شکر رو با هم چند بار الک میکنیم.
روغن رو وسط مواد خشک میریزیم.
مواد رو با قاشق هم میزنیم تا شبیه خورده نون بشه.
آب رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم، تا مواد کم کم حالت خمیری بگیره.
برای ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز میدیم.
توی یه کاسه رو یه کم چرب میکنیم و خمیر رو توش میذاریم.
روی ظرف رو با کیسه پلاستیک میپوشونیم و ۲ ساعت تو یه جای نسبتا گرم میذاریم تا حجمش دو برابر بشه.
خمیر رو از کاسه در میاریم و دوباره یه کم ورزش میدیم تا پفش بخوابه.
خمیر رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم میکنیم.
سطح کار رو یه کم آرد میپاشیم تا خمیر بهش نچسبه و بعد با وردنه خمیر رو پهن میکنیم تا ضخامتش حدود ۲ الی ۳ میلیمتر یا کمتر بشه.
خمیر های نون رو روی کاغذ نسوز میذاریم.
نون ها رو توی فر میذاریم.
خمیر که کاملا پف کرد حاضره و میتونیم از فر در بیاریم.
نون ها رو از فر در میاریم و لای یه پارچه تمیز میذاریم تا خشک نشه.