طرز تهیه کباب بلغاری
کباب بلغاری یه نوع کباب گوشته که به این اسم معروفه. طرز تهیه کباب بلغاری راحته و میتونین اونو داخل تابه هم بپزین. این دستور کباب بلغاری برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کباب بلغاری :
گوشت راسته گوساله ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد فلفل سبز ۶ عدد روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه کباب بلغاری :
گوشت رو به صورت ورق های باریک به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش میزنیم.
گوشت ها رو توی یه کاسه میریزیم و فلفل های خورد شده رو هم اضافه میکنیم.
یکی از پیاز ها رو خرد میکنیم و توی کاسه گوشت میریزیم.
روغن زیتون، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
روی ظرف رو با یه پلاستیک میپوشونیم و برای ۳ ساعت توی یخچال میذاریم.
هر کدوم از برش ها رو با بیفتک کوب میکوبیم.
یک تیکه از فلفل و یک تیکه از پیاز دوم که خورد کردیم رو روی گوشت میذاریم.
گوشت رو میپیچیم.
گوشت ها رو به سیخ میکشیم.
کباب رو روی آتیش کباب میکنیم.
چون گوشت نازکه، زود کباب میشه.
کباب خوشمزه و لذیذ ما حاضره و میتونیم با برنج یا نون سروش کنیم.