طرز تهیه سس سالسا
سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. از دستور سس سالسا به عنوان چاشنی کنار غذا ها میتونیم استفاده کنیم.
مواد لازم جهت سس سالسا :
گوجه فرنگی ۵ عدد فلفل دلمه ای یک دوم عدد پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۱ حبه جعفری و گشنیز خورد شده ۱ قاشق غذاخوری پیازچه دو عدد روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازمطرز تهیه سس سالسا :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
هسته های فلفل دلمه ای رو جدا میکنیم.
گوشت فلفل رو برای مدت تقریبا نیم ساعت داخل فر میذاریم تا بپزه و در نهایت هم گریل رو روشن میکنیم تا پوستش زغالی بشه.
پوست گوجه فرنگی ها رو هم میگیریم و خرد میکنیم.
همه مواد یعنی گوجه فرنگی، پیاز، پیاز چه، سبزی خورد شده، سیر، فلفل کبابی، روغن زیتون و به اندازه کافی نمک و فلفل قرمز رو داخل میکسر میریزیم.
مواد رو مخلوط و پوره میکنیم.
سس رو برای مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت داخل یه ظرف در بسته تو یخچال میذاریم.