طرز تهیه سس سالسا


طرز تهیه سس سالسا سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. از دستور سس سالسا به عنوان چاشنی کنار غذا ها می‌تونیم استفاده کنیم. مواد لازم جهت سس سالسا : گوجه فرنگی                               5 عدد فلفل دلمه ای                             یک دوم عدد پیاز...

طرز تهیه سس سالسا

سس سالسا یکی از سس های خیلی خوشمزه و لذیذه که جز چاشنی های مکزیکی به حساب میاد و اغلب مزه تندی داره. از دستور سس سالسا به عنوان چاشنی کنار غذا ها می‌تونیم استفاده کنیم.

مواد لازم جهت سس سالسا :

گوجه فرنگی ۵ عدد فلفل دلمه ای یک دوم عدد پیاز کوچک ۱ عدد سیر ۱ حبه جعفری و گشنیز خورد شده ۱ قاشق غذاخوری پیازچه دو عدد روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالسا

طرز تهیه سس سالسا :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم می‌کنیم.

هسته های فلفل دلمه ای رو جدا می‌کنیم.

گوشت فلفل رو برای مدت تقریبا نیم ساعت داخل فر می‌ذاریم تا بپزه و در نهایت هم گریل رو روشن می‌کنیم تا پوستش زغالی بشه.

پوست گوجه فرنگی ها رو هم می‌گیریم و خرد می‌کنیم.

همه مواد یعنی گوجه فرنگی، پیاز، پیاز چه، سبزی خورد شده، سیر، فلفل کبابی، روغن زیتون و به اندازه کافی نمک و فلفل قرمز رو داخل میکسر می‌ریزیم.

مواد رو مخلوط و پوره می‌کنیم.

سس رو برای مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت داخل یه ظرف در بسته تو یخچال می‌ذاریم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه اسلوپی جو وگان خوشمزه