طرز تهیه تاکو گوشت
تاکو گوشت از غذاهای سنتی و خوشمزه مکزیکی که با نون ترتیلا خورده میشه. داخل تاکو میتونه مواد مختلفی مثل مرغ، گوشت، سبزیجات، ماهی و چیزای دیگه قرار بگیره. این طرز تهیه تاکو گوشت برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت تاکو گوشت :
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم نان ترتیلا ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه گوجه فرنگی ۱ عدد فلفل چیلی یا دلمه ای یک سوم پیمانه ادویه تاکو ۱ قاشق مرباخوری پنیر پارمزان به مقدار لازم کاهو به مقدار لازم سس تند به مقدار لازم نمک به مقدار لازممواد لازم برای تهیه ادویه تاکو :
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن ۱ قاشق مربا خوری پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری پودر زیره نصف قاشق چایخوریطرز تهیه تاکو گوشت :
پیاز رو خرد میکنیم و با روغن توی ماهیتابه تفت میدیم.
فلفل خورد شده و سیر خورد شده رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم.
گوشت چرخ شده رو هم اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم.
ادویه تاکو و نمک رو اضافه میکنیم و مواد رو تفت میدیم.
گوجه فرنگی رو ریز خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم.
حرارت رو ملایم میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت بپزه.
مواد تاکو رو روی نون ترتیلا میذاریم.
کاهو، پنیر پارمزان و سس تند رو هم روی مواد گوشتی میذاریم و نون ترتیلا رو از وسط تا میکنیم.
اینم از دستور تاکو گوشت. نوش جان !