طرز تهیه تاکو گوشت


طرز تهیه تاکو گوشت تاکو گوشت از غذاهای سنتی و خوشمزه مکزیکی که با نون ترتیلا خورده میشه. داخل تاکو می‌تونه مواد مختلفی مثل مرغ، گوشت، سبزیجات، ماهی و چیزای دیگه قرار بگیره. این طرز تهیه تاکو گوشت برای 4 نفره. مواد لازم جهت تاکو گوشت : گوشت چرخکرده                 100 گرم نان ترتیلا                           4...

طرز تهیه تاکو گوشت

تاکو گوشت از غذاهای سنتی و خوشمزه مکزیکی که با نون ترتیلا خورده میشه. داخل تاکو می‌تونه مواد مختلفی مثل مرغ، گوشت، سبزیجات، ماهی و چیزای دیگه قرار بگیره. این طرز تهیه تاکو گوشت برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت تاکو گوشت :

گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم نان ترتیلا ۴ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه گوجه فرنگی ۱ عدد فلفل چیلی یا دلمه ای یک سوم پیمانه ادویه تاکو ۱ قاشق مرباخوری پنیر پارمزان به مقدار لازم کاهو به مقدار لازم سس تند به مقدار لازم نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو :

پودر فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری پودر سیر ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن ۱ قاشق مربا خوری پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری پودر زیره نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه تاکو گوشت

طرز تهیه تاکو گوشت :

پیاز رو خرد می‌کنیم و با روغن توی ماهیتابه تفت می‌دیم.

فلفل خورد شده و سیر خورد شده رو هم اضافه می‌کنیم و مواد رو با هم تفت می‌دیم.

گوشت چرخ شده رو هم اضافه می‌کنیم و مواد رو با هم تفت می‌دیم.

ادویه تاکو و نمک رو اضافه می‌کنیم و مواد رو تفت می‌دیم.

گوجه فرنگی رو ریز خرد می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دیم.

حرارت رو ملایم می‌کنیم و در ماهیتابه رو می‌ذاریم و اجازه می‌دیم تا گوشت بپزه.

مواد تاکو رو روی نون ترتیلا می‌ذاریم.

کاهو، پنیر پارمزان و سس تند رو هم روی مواد گوشتی می‌ذاریم و نون ترتیلا رو از وسط تا می‌کنیم.

اینم از دستور تاکو گوشت. نوش جان !


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه بوغدا آشی، غذای محلی زنجان