طرز تهیه ارده
ارده یک خوراکیه خیلی مفید و با انرژی بالاست که از کنجد بو داده تهیه میشه. برای تهیه ارده هم میشه از کنجد خام و هم بو داده استفاده کنیم، البته این امر بستگی به سلیقه خودتون داره که چه طعمی رو بیشتر میپسندین.
مواد لازم جهت ارده :
کنجد ۱۵۰ گرم روغن مایع ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه ارده :
کنجد ها رو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت ملایم میذاریم.
کنجد خیلی سریع میسوزه و تلخ میشه پس حتما باید حواسمون باشه تا کنجد رو زیاد حرارت ندیم.
همین که کنجد یه کم رنگش عوض شد و بوش بلند شد، از روی حرارت برش میداریم.
کنجد ها رو توی غذا ساز میریزیم و چند تا پالس میزنیم.
چند بار مخلوط رو با قاشق توی غذاساز زیر و رو میکنیم و چند تا پالس میزنیم تا حالت کرمی بگیره.
وقتی ارده داشت کم کم از حالت پودری در میاومد، روغن کنجد یا معمولی رو اضافه میکنیم.
مخلوط کردن ارده توی غذاساز رو انقدر ادامه میدیم تا کاملا کرمی و یکنواخت بشه.
اینم از ارده خونگی، توی دستور ارده از هیچ مواد شیرین کننده ای استفاده نکردیم تا برای استفاده توی غذا مناسب باشه.