دستور سوفله فرانسوی


دستور سوفله فرانسوی سوفله فرانسوی یکی از پیش غذا های خوشمزه‌س که می‌تونین تو مهمونی ها سرو کنین. دستور سوفله فرانسوی از مواد ساده ای تشکیل شده. این طرز تهیه سوفله فرانسوی برای 4 نفره. مواد لازم جهت سوفله فرانسوی : شیر                             2 لیوان تخم مرغ                       5 عدد کره                             50...

دستور سوفله فرانسوی

سوفله فرانسوی یکی از پیش غذا های خوشمزه‌س که می‌تونین تو مهمونی ها سرو کنین. دستور سوفله فرانسوی از مواد ساده ای تشکیل شده. این طرز تهیه سوفله فرانسوی برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت سوفله فرانسوی :

شیر ۲ لیوان تخم مرغ ۵ عدد کره ۵۰ گرم آرد الک شده ۵۰ گرم پنیر پیتزای پر چرب ۱۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور سوفله فرانسوی

دستور سوفله فرانسوی :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

کره رو توی ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب می‌کنیم.

آرد رو چند بار الک می‌کنیم.

آرد رو کم کم اضافه و مخلوط می‌کنیم.

شیر ، نمک و فلفل رو اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم تا شیر به جوش بیاد و بعد از روی حرارت برمی‌داریم.

زرده و سفیده های تخم مرغ رو جدا می‌کنیم.

مواد رو با زرده های تخم مرغ مخلوط می‌کنیم.

پنیر پیتزا رو سریع اضافه می‌کنیم تا با گرمای مواد پنیر آب بشه.

سفیده های تخم مرغ و یه کم نمک رو هم می‌زنیم تا خودش رو بگیره.

مایه سوفله که خنک شد، سفیده زده شده رو قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه می‌کنیم و تو یه جهت آروم مخلوط می‌کنیم.

ظرف سوفله یا ظرف پیرکس رو چرب می‌کنیم.

با یه کم پنیر دیواره های ظرف رو می‌پوشونیم.

مایه سوفله رو توی ظرف می‌ریزیم و تو طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه می‌ذاریم تا بپزه.

سوفله رو داغ سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه اسلوپی جو وگان خوشمزه