دستور پخت سوپ عدس
دستور پخت سوپ عدس به سبک مجارستان رو براتون نوشتیم تا یه سوپ متفاوت رو در کنار خانواده تجربه کنین. از این سوپ به عنوان پیش غذا یا یه شام سبک میتونین استفاده کنین. این دستور سوپ عدس برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت سوپ عدس :
عدس ریز ۲ پیمانه برگ بو ۲ عدد آب مرغ ۲ لیتر پیاز خرد شده ۲ عدد سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری ساقه کرفس خرد شده ۲ عدد بادمجان رنده شده ۲ پیمانه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ماست نصف پیمانه نمک و فلفل ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری سرکه سیب ۱ پیمانه گشنیز خرد شده به مقدار لازمدستور پخت سوپ عدس :
پیاز ها رو تو روغن سرخ میکنیم.
سیر، پودر پاپریکا و کرفس رو اضافه میکنیم و با هم تفت میدیم.
بادمجان، آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
سرکه سیب رو به مواد اضافه میکنیم و شعله رو روی حرارت متوسط میذاریم تا به جوش بیاد.
حرارت رو کم میکنیم تا عدس ها نرم و له بشن و بپزن.
اینم از طرز تهیه سوپ عدس، سوپ رو تو ظرف سرو میریزیم و روش ماست و زیره برای تزئین میریزیم.