دستور پخت کباب ترش


دستور پخت کباب ترش کباب ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالیه. دستور پخت کباب ترش عموماً با گوشت قرمزه ولی می‌تونه با گوشت مرغ یا ماهی هم تهیه بشه. این طرز تهیه کباب ترش برای 4 نفره. مواد لازم جهت کباب ترش : فیله گوسفندی                               500 گرم پیاز                                              1...

دستور پخت کباب ترش

کباب ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالیه. دستور پخت کباب ترش عموماً با گوشت قرمزه ولی می‌تونه با گوشت مرغ یا ماهی هم تهیه بشه. این طرز تهیه کباب ترش برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت کباب ترش :

فیله گوسفندی ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد گردو ۱۰۰ گرم آب انار ترش یا رب رقیق شده انار ۱ فنجان سبزی چوچاق ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون، نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت کباب ترش

دستور پخت کباب ترش :

گوشت رو به صورت مکعب های درشت برش می‌زنیم و توی یه کاسه می‌ریزیم.

نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون رو اضافه می‌کنیم و با گوشت مخلوط می‌کنیم.

پیاز رو رنده می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

گردو رو هم ریز خرد می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

سبزی مخصوص شمال کشور که چوچاق و خالواش هست رو اضافه می‌کنیم.

اگه سبزی چوچاق نداشتین از گشنیز،جعفری،نعناع،ترخون و مرزه برای مزه دار کردن گوشت استفاده کنین.

آب انار ترش و یا رب انار رو رقیق می‌کنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.

همه مواد رو با هم مخلوط می‌کنیم و زیر و رو می‌کنیم.

در ظرف رو می‌ذاریم و برای توی یخچال می‌ذاریم تا گوشت مزه دار بشه.

گوشت های مزه دار شده رو به سیخ می‌کشیم.

گوجه فرنگی و فلفل رو هم به سیخ می‌کشیم.

دو طرف کبابمون رو روی منقل زیر رو رو می‌کنیم تا خوب سرخ و مغز پخت بشه.

کباب ترش رو با چلو کته سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه رشته تپک یا رشته پلو بوشهری