طرز تهیه دلمه فلفل
دلمه فلفل یکی از انواع دلمه هاس که با فلفل دلمه ای دست میشه. برای اینکه غذاتون زیبا بشه از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنین. این دستور فلفل دلمه ای برای ۳ نفره.
مواد لازم جهت دلمه فلفل :
فلفل دلمه ای ۳ عدد گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم برنج نصف پیمانه لپه یک سوم پیمانه سبزی دلمه (گشنیز، ترخون، نعنا و جعفری) ۶ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری آبغوره به مقدار لازم شکر ۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه دلمه فلفل :
لپه رو با آب بدون نمک میپزیم و آبکشش میکنیم.
برنج رو هم توی آبجوش میریزیم و وقتی یه کم نرم شد، آبکشش میکنیم.
پیاز داغ، یه کم روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و گوشت چرخکرده رو توی ماهیتابه میریزیم و با هم تفت میدیم.
مواد رو تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و سرخ بشه.
برنج و لپه رو هم اضافه میکنیم.
نمک رو اضافه میکنیم.
۴ قاشق از سبزی تازه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
برای سس دو عدد پیاز رو درشت خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم.
رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو بهش اضافه میکنیم و مواد رو تفت میدیم تا رب سرخ بشه.
مابقی سبزی معطر رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم.
یک و نیم لیوان آب و یه کم آبغوره به سس اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم.
یک قاشق مرباخوری شکر هم اضافه میکنیم.
قسمت بالای فلفل دلمه رو دور تا دور میبریم و تخم هاشو کاملا خالی میکنیم.
داخل فلفل رو از مایه گوشتی پر میکنیم و فشار میدیم.
سس رو توی قابلمه میریزیم.
در فلفل ها رو میذاریم و دلمه ها رو توی قابلمه میذاریم.
سسمون باید مقداری باشه که تا نصف فلفل ها بالا اومده باشه.
در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم تا دلمه ها برای نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزه.
اینم از طرز تهیه دلمه فلفل، نوش جان