طرز تهیه ساق مرغ عسلی
طرز تهیه ساق مرغ عسلی خیلی آسونه. از ساق مرغ عسلی میتونین برای سرو تو مهمانی ها و مجالس هم استفاده کنین. این دستور ساق مرغ عسلی برای ۵ نفره.
مواد لازم جهت ساق مرغ عسلی :
ساق مرغ با پوست ۱۰ عدد سرکه بالزامیک نصف پیمانه عسل یک چهارم پیمانه سس سویا یک چهارم پیمانه سیر رنده شده ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه ساق مرغ عسلی :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
سرکه بالزامیک، سس سویا، عسل و سیر رنده شده، نمک و فلفل رو تو یه کاسه کوچیک میریزیم و مخلوط میکنیم.
ساق های مرغ رو یکی یکی توی سس میغلطونیم.
ساق های مرغ رو توی سینی فر میچینیم و سس باقیمانده رو روی مرغ ها میریزیم.
ظرف رو به مدت ۴۵ دقیقه تو فر میذاریم تا مرغ بپزه و سس غلیظ بپزه.
بعد از گذشت ۲۵ دقیقه، سینی رو میاریم و ساق ها رو میچرخونیم.
دو طرف مرغ باید خوب سرخ بشه.
ساق های مرغ رو از فر در میاریم و تو ظرف میچینیم.
ساق مرغ عسلی رو با پلو، نخود فرنگی و جعفری خرد شده سرو میکنیم.