طرز تهیه ساق مرغ عسلی


طرز تهیه ساق مرغ عسلی طرز تهیه ساق مرغ عسلی خیلی آسونه. از ساق مرغ عسلی می‌‍‌تونین برای سرو تو مهمانی ها و مجالس هم استفاده کنین. این دستور ساق مرغ عسلی برای 5 نفره. مواد لازم جهت ساق مرغ عسلی : ساق مرغ با پوست        10 عدد سرکه بالزامیک             نصف پیمانه عسل                         یک چهارم پیمانه سس...

طرز تهیه ساق مرغ عسلی

طرز تهیه ساق مرغ عسلی خیلی آسونه. از ساق مرغ عسلی می‌‍‌تونین برای سرو تو مهمانی ها و مجالس هم استفاده کنین. این دستور ساق مرغ عسلی برای ۵ نفره.

مواد لازم جهت ساق مرغ عسلی :

ساق مرغ با پوست ۱۰ عدد سرکه بالزامیک نصف پیمانه عسل یک چهارم پیمانه سس سویا یک چهارم پیمانه سیر رنده شده ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ساق مرغ عسلی

طرز تهیه ساق مرغ عسلی :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

سرکه بالزامیک، سس سویا، عسل و سیر رنده شده، نمک و فلفل رو تو یه کاسه کوچیک می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

ساق های مرغ رو یکی یکی توی سس می‌غلطونیم.

ساق های مرغ رو توی سینی فر می‌چینیم و سس باقیمانده رو روی مرغ ها می‌ریزیم.

ظرف رو به مدت ۴۵ دقیقه تو فر می‌ذاریم تا مرغ بپزه و سس غلیظ بپزه.

بعد از گذشت ۲۵ دقیقه، سینی رو میاریم و ساق ها رو می‌چرخونیم.

دو طرف مرغ باید خوب سرخ بشه.

ساق های مرغ رو از فر در میاریم و تو ظرف می‌چینیم.

ساق مرغ عسلی رو با پلو، نخود فرنگی و جعفری خرد شده سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

معرفی بهترین خودروهای تاریخ کشور آلمان