بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکان


بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکان

برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماری ها و … انتخاب مواد اولیه ای در رژیم غذایی است که نیروگاه های تغذیه ای هستند. به گفته محققان دانشگاه ایلینوی، 8  انتخاب برتر پزشکان در میان مواد اولیه غذایی از این قرار است: فلفل قرمز: این […] نوشته بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکان اولین بار...

برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماری ها و … انتخاب مواد اولیه ای در رژیم غذایی است که نیروگاه های تغذیه ای هستند.

به گفته محققان دانشگاه ایلینوی، ۸ انتخاب برتر پزشکان در میان مواد اولیه غذایی از این قرار است:

فلفل قرمز: این نوع فلفل حاوی ویتامین آ، بتاکاروتن و دیگر کاروتنوئیدها است. به عنوان آنتی اکسیدان، کاروتنوئیدها از آسیب سلولی پیشگیری می کنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی و آرتریت را کاهش می دهند.

زردچوبه: یک ضد التهاب قوی است و شبیه مهار کننده های داروییCox0-2مانندCelebrexعمل می کند. زردچوبه شرایط التهابی مانند آرتریت و بیماری های التهابی روده را کاهش می دهد.

بلغور گندم: یک غذای عالی برای بیماران دیابتی است زیرا فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایینی دارد و بر خلاف برنج سفید، قند خون را ناگهانی بالا نمی برد.

زیره: غنی از فیبر و مواد معدنی است. این گیاه با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی خود، یکی از ادویه های مفید برای افزایش سلامت چشم نیز محسوب می شود.

دانه های چیا: مصرف این دانه ها یک راه عالی برای دریافت فیبر، چربی های ضروری و پروتئین است. فقط یک اونس از این دانه های کوچک، ۱۰ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین دارد. فیبر موجود در این دانه ها به تثبیت قند خون و جلوگیری از ابتل به یبوست کمک می کند.

سیر: کم کالری بوده و سرشار از ویتامین های ب، سی، سلنیوم و روی است که به تولید انرژی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف سیر راهی عالی برای کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، بهبود سلامت استخوان ها و کاهش ضعف است. مصرف سیر به افزایش طول عمر نیز کمک می کند.

زنجبیل: دارای خواص شگفت انگیزی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و به بهبود مشکلات گوارشی کمک می کند. زنجبیل همچنین به بهبود عوارض شیمی درمانی کمک کرده و مانع تهوع می شود.

عدس: سرشار از مواد معدنی، پروتئین، فیبر محلول، منگنز، آهن، فسفر، تیامین، پتاسیم، ویتامین ب ۶ است و منبع ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، سلنیوم، منیزیم، و روی محسوب می شود. عدس یک گزینه غذایی سرشار از پروتئین برای گیاه خواران است.

منبع: rd.com

مطالب مشابه

بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانبهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانمبتلایان به کم کاری تیروئید چطور وزن کم کنند؟ ۶ استراتژی موثر بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانبهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانباید ها و نباید های رژیم غذایی برای کم کاری و پرکاری تیروئید (بخش دوم) بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانبهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانباید ها و نباید های رژیم غذایی برای کم کاری و پرکاری تیروئید (بخش اول) بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانبهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانبهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکان کدام یک از رژیم های غذایی برای دفع انواع بیماری ها مناسب هستند؟ بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکانبهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکاندلایل احساس گرسنگی بعد از خوردن غذا

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


شنبه کریم و کمال میرن رستورانی در تهران / کریم و کمال پول غذارو حساب نمیکنن، کی حساب می...