دستور پخت کوفته اسفناج


دستور پخت کوفته اسفناج کوفته اسفناج یه غذای سالم و گیاهیه.کوفته های کوچولو رو می‌تونین به عنوان فینگرفود توی مهمونی ها سرو کنین. توی دستور پخت کوفته اسفناج می‌تونین به جای پنیر چدار از پنیر موزورلا یا پنیر پارمزان هم استفاده کنین. با این طرز تهیه کوفته اسفناج می‌تونین 20 تا کوفته کوچولو داشته باشین. مواد لازم جهت کوفته اسفناج...

دستور پخت کوفته اسفناج

کوفته اسفناج یه غذای سالم و گیاهیه.کوفته های کوچولو رو می‌تونین به عنوان فینگرفود توی مهمونی ها سرو کنین. توی دستور پخت کوفته اسفناج می‌تونین به جای پنیر چدار از پنیر موزورلا یا پنیر پارمزان هم استفاده کنین. با این طرز تهیه کوفته اسفناج می‌تونین ۲۰ تا کوفته کوچولو داشته باشین.

مواد لازم جهت کوفته اسفناج :

تخم مرغ ۳ عدد برگ اسفناج ۶ پیمانه آب جوش ۳ پیمانه پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه سبزی معطر یک چهارم پیمانه پودر نان ۱ پیمانه پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری

دستور پخت کوفته اسفناج

دستور پخت کوفته اسفناج :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

ساقه‌های اسفناج رو جدا می‌کنیم.

برگ‌های اسفناج رو تو یه کاسه بزرگ می‌ریزیم.

آب جوش رو بهش اضافه می‌کنیم.

روی ظرف رو می‌پوشونیم و اونو چند دقیقه کنار می‌ذاریم.

اسفناج رو توی صافی می‌ریزیم و روش آب سرد می‌گیریم.

باید دو سوم پیمانه اسفناج فشرده داشته باشیم.

برگ‌های اسفناج رو روی تخته گوشت خیلی ریز خرد می‌کنیم.

اسفناج خرد شده رو توی یه کاسه‌ می‌ریزیم.

تخم مرغ، پنیر رنده شده، سبزیجات معطر خرد شده و پودر نان رو اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل رو به مخلوط اضافه می‌کنیم.

اگه خمیر خیس بود یه کم دیگه پودر سوخاری اضافه می‌کنیم.

روی یه سینی فر کاغذ روغنی می‌کشیم.

خمیر رو به شکل کوفته‌های کوچیک در میاریم و روی کاغذ روغنی می‌چینیم.

سینی رو به مدت ۱۵–۲۰ دقیقه تو فر می‌ذاریم تا کوفته اسفناج آماده بشه.

کوفته‌ها رو با هر سسی که دوست داریم سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس نوشته و متن روز جهانی دوقلوها | 25 عکس نوشته و پیامک تبریک روز جهانی دوقلوها