طرز تهیه گوجه پنیری
گوجه پنیری یه فینگرفود ساده و زیباس که کاربردهای مختلفی داره. میتونین از پنیر لیقوان به جای پنیر پارمزان توی طرز تهیه گوجه پنیری استفاده کنین. این دستور گوجه پنیری برای ۲۰ تا فینگرفوده.
مواد لازم جهت گوجه پنیری :
پنیر پارمزان رنده شده یک و نصف قاشق غذاخوری گوجه زیتونی ۲۰ عدد کالباس بیکن سرخ شده ۸ عدد پنیر خامهای نصف پیمانه اسفناج خرد شده ۲ قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازمطرز تهیه گوجه پنیری :
گوجهها رو روی تخته سبزیجات میچینیم.
یک لایه خیلی نازک از روی هر کدوم از اون ها میبریم تا روشون صاف بشه.
با یه قاشق کوچیک استفاده میکنیم و تخمها و بخش وسط گوجهها رو خارج میکنیم.
پنیر خامهای و پنیر پارمزان رنده شده رو تو یه کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم.
کالباس سرخ شده رو خیلی ریز خرد میکنیم و با اسفناج خرد شده و نمک به پنیر اضافه میکنیم.
مواد رو زیر و رو میکنیم تا با هم مخلوط شن.
مخلوط پنیر رو با قاشق کوچیک توی گوجههای توخالی میریزیم.
فینگرفود گوجه پنیری رو تا زمان سرو تو یخچال نگهداری میکنیم.