دستور نان پستو
نان پستو مثل نانهای دیگه احتیاج به مخمر نداره. نان پستو همونطور که از اسمش معلومه از موادی که تو سس پستو استفاده میشه، درست میشه. این طرز تهیه نان پستو برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت نان پستو :
آرد سفید ۲ پیمانه باترمیلک ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر یک و نصف قاشق چایخوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری پنیر پارمزان رنده شده نصف پیمانه ریحان خرد شده ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یک چهارم پیمانه دانه کاج بو داده نصف پیمانهدستور نان پستو :
فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
یه قالب لوف رو با چند قطره روغن زیتون چرب میکنیم.
دانههای کاج رو به صورت یه لایه روی سینی فر میریزیم و حدود ۵ دقیقه تو فر میذاریم.
تو یه کاسه آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط میکنیم و کنار میذاریم.
تو یه کاسه دیگه تخم مرغ رو میشکنیم.
باترمیلک و روغن زیتون رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو روی مواد خشک میریزیم و هم میزنیم.
دانههای کاج بورداده رو با پنیر پارمزان رنده شده و برگهای ریحان خرد شده اضافه میکنیم.
مواد رو با یه لیسک زیر و رو میکنیم.
خمیر رو توی قالب لوف میریزیم.
قالب رو حدود ۴۵ دقیقه تو فر میذاریم تا نان پستو پخته بشه.
صبر میکنیم نان پستو خنک بشه، بعد اونو از قالب در میاریم و اسلایس میکنیم.