دستور فیله ماهی با تمر هندی
فیله ماهی با تمر هندی یکی از انواع متفاوته طبخ ماهیه که طعم خیلی خوبی داره مخصوصا برای کسایی که از طعم زخم ماهی خوششون نمیاد برای ماهی با تمر هندی بهتره از فیله سالمون با قطر کم استفاده بشه. این طرز تهیه فیله ماهی با تمر هندی برای ۸ نفره.
مواد لارم جهت فیله ماهی با تمر هندی :
زرشک سه چهارم پیمانه فیله سالمون ۸ عدد روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد سیر رنده شده ۳ حبه خلال بادام سه چهارم پیمانه تمر هندی ۳ قاشق سبزی معطر ۱ پیمانه لیمو ترش ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازمدستور فیله ماهی با تمر هندی :
فر رو با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
زرشک رو تو یه کاسهای با آب گرم ۳۰ دقیقه میذاریم خیس بخوره.
دو طرف فیله ها نمک و فلفل میپاشیم و با قلمو روغن زیتون میمالیم.
فیله ها رو تو یخچال میذاریم.
سه قاشق روغن رو توی تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم.
پیازهای خلالی شده رو توی روغن تفت میدیم.
سیر، بادام، زرشک و دو قاشق تمر رو به پیاز اضافه و مخلوط میکنیم.
مواد رو حدود ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت میدیم.
سبزیجات معطر، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.
سس تمر هندی رو روی فیلههای ماهی میمالیم.
یه کم روغن زیتون روی اونا میریزیم و اونا رو ۱۰-۱۵ دقیقه تو فر میذاریم تا ماهی بپزه.
ماهی با تمر هندی رو توی ظرف سرو میکشیم.
لیمو ترشها رو برش میزنیم و با ماهی سرو میکنیم.