دستور پلو سبزیجات هندی


دستور پلو سبزیجات هندی پلو سبزیجات هندی یا تاهیری یه غذای اصیل هندیه که با ادویه ها و سبزیجات متفاوت تهیه میشه. توی طرز تهیه پلو سبزجات هندی گوشت به کار نمیره و نوعی غذای رژیمی محسوب میشه. این دستور پلو سبزیجات هندی برای 4 نفره. مواد لازم جهت پلو سبزیجات هندی : برنج                       300 گرم سیب زمینی            2عدد گل...

دستور پلو سبزیجات هندی

پلو سبزیجات هندی یا تاهیری یه غذای اصیل هندیه که با ادویه ها و سبزیجات متفاوت تهیه میشه. توی طرز تهیه پلو سبزجات هندی گوشت به کار نمیره و نوعی غذای رژیمی محسوب میشه. این دستور پلو سبزیجات هندی برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت پلو سبزیجات هندی :

برنج ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۲عدد گل کلم ۲ فنجان هویج ۲ عدد روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد لوبیا سبز یک فنجان نخود فرنگی نصف فنجان گوجه ۳ عدد سیر ۵ حبه زنجبیل تازه ۱ قاشق غذاخوری برگ نعنا ۱ قاشق غذاخوری برگ گشنیز ۳ قاشق غذاخوری فلفل سبز ۳ عدد پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری آب لیمو نصف قاشق غذاخوری برگ بو ۱ عدد هل سبز ۴ عدد چوب دارچین ۲ عدد میخک ۴ عدد نمک و ادویه به مقدار لازم

دستور پلو سبزیجات هندی

دستور پلو سبزیجات هندی :

گل کلم ها رو خرد می‌کنیم.

روغن رو توی قابلمه روی حرارت متوسط می‌ذاریم داغ بشه.

برگ بو، دانه هل ، میخک و چوب دارچین رو توی روغن می‌ریزیم و تفت می‌دیم.

پیاز خرد شده رو به ماهیتابه اضافه می‌کنیم.

زنجبیل رنده شده و سیر له شده رو به روغن اضافه می‌کنیم.

گوجه خرد شده رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم.

سیب زمینی نگینی خرد شده رو اضافه می‌کنیم.

هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده رو هم اضافه می‌کنیم.

مخلوط سبزیجات رو با هم ترکیب می‌کنیم و تفت می‌دیم.

برگ نعنا و گشنیز خرد شده ، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه رو به سبزیجات اضافه می‌کنیم.

آب لیمو رو روی سبزیجات می‌ریزیم.

برنج رو می‌شوریم و توی قابلمه می‌ریزیم و با سبزیجات مخلوط می‌کنیم.

۳ فنجان آب روی برنج می‌ریزیم و در قابلمه رو می‌ذاریم.

حرارت رو کم می‌کنیم و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می‌ذاریم بپزه و دم بکشه.

پلو سبزیجات هندی رو توی دیس می‌کشیم و با ماست سرو می‌کنیم.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شیمیل ها چه افرادی هستند؟