دستور پلو سبزیجات هندی
پلو سبزیجات هندی یا تاهیری یه غذای اصیل هندیه که با ادویه ها و سبزیجات متفاوت تهیه میشه. توی طرز تهیه پلو سبزجات هندی گوشت به کار نمیره و نوعی غذای رژیمی محسوب میشه. این دستور پلو سبزیجات هندی برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت پلو سبزیجات هندی :
برنج ۳۰۰ گرم سیب زمینی ۲عدد گل کلم ۲ فنجان هویج ۲ عدد روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد لوبیا سبز یک فنجان نخود فرنگی نصف فنجان گوجه ۳ عدد سیر ۵ حبه زنجبیل تازه ۱ قاشق غذاخوری برگ نعنا ۱ قاشق غذاخوری برگ گشنیز ۳ قاشق غذاخوری فلفل سبز ۳ عدد پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری آب لیمو نصف قاشق غذاخوری برگ بو ۱ عدد هل سبز ۴ عدد چوب دارچین ۲ عدد میخک ۴ عدد نمک و ادویه به مقدار لازمدستور پلو سبزیجات هندی :
گل کلم ها رو خرد میکنیم.
روغن رو توی قابلمه روی حرارت متوسط میذاریم داغ بشه.
برگ بو، دانه هل ، میخک و چوب دارچین رو توی روغن میریزیم و تفت میدیم.
پیاز خرد شده رو به ماهیتابه اضافه میکنیم.
زنجبیل رنده شده و سیر له شده رو به روغن اضافه میکنیم.
گوجه خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
سیب زمینی نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم.
هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده رو هم اضافه میکنیم.
مخلوط سبزیجات رو با هم ترکیب میکنیم و تفت میدیم.
برگ نعنا و گشنیز خرد شده ، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه رو به سبزیجات اضافه میکنیم.
آب لیمو رو روی سبزیجات میریزیم.
برنج رو میشوریم و توی قابلمه میریزیم و با سبزیجات مخلوط میکنیم.
۳ فنجان آب روی برنج میریزیم و در قابلمه رو میذاریم.
حرارت رو کم میکنیم و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه میذاریم بپزه و دم بکشه.
پلو سبزیجات هندی رو توی دیس میکشیم و با ماست سرو میکنیم.