دستور سمبوسه تن ماهی
سمبوسه تن ماهی یکی از پیش غذاهاس که مناسب وعده عصرونهس. سمبوسه ها رو با مواد متفاوتی که داخلش میریزن، درست میکنن. این طرز تهیه سمبوسه تن ماهی برای نفره.
مواد لازم جهت سمبوسه تن ماهی :
کنسرو تن ماهی یک عدد سوسیس ۶ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز یک عدد روغن زیتون به مقدار لازم لیمو ترش ۱ عدد زرده تخم مرغ یک عدد شیر ۲ قاشق سوپ خوری پیازچه به مقدار لازم فلفل دلمه به مقدار لازم خمیر نان به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمدستور سمبوسه تن ماهی :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
روغن زیتون رو تو ماهیتابه روی حرارت گرم میکنیم.
پیاز و سوسیس خرد شده رو توی روغن تفت میدیم.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.
مواد رو تفت میدیم.
پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم و ظرف رو از روی حرارت بر میداریم.
خمیر نان رو روی سطح کار پهن میکنیم.
دایره هایی به قطر ۱۰ سانتیمتر از خمیر قالب میزنیم.
دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی رو وسط هر برش خمیر قرار میدیم.
خمیر رو به شکل هلال میکنیم، با انگشت لبه های خمیر رو محکم میکنیم.
تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط میکنیم و با برس روی سمبوسه ها میمالیم.
کاغذ رو توی سینی فر میذاریم.
سمبوسه ها رو توی سینی فر میچینیم.
سینی رو توی فر میذاریم و ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا سمبوسه ها بپزن.