بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید!


بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید!

خرگوش­ها حیوانات اجتماعی هستند و بازی کردن با دیگران را دوست دارند. اگر شما مالک جدید یک خرگوش هستید یا نمی­توانید به سادگی با حیوان خانگی فعلی خود بازی کنید، حقه بازی­های زیادی وجود دارد که می­توانید با به کار گیری آن­ها با خرگوش خود بازی کنید. به خلق و خوی شخصی حیوان خانگی خود توجه کنید به این معنی که بدانید به چه بازی­هایی علاقه دارد و...

0

خرگوش­ ها حیوانات اجتماعی هستند و بازی کردن با دیگران را دوست دارند. اگر شما مالک جدید یک خرگوش هستید یا نمی­ توانید به سادگی با حیوان خانگی فعلی خود بازی کنید، حقه بازی­های زیادی وجود دارد که می­توانید با به کار گیری آن­ها با خرگوش خود بازی کنید. به خلق و خوی شخصی حیوان خانگی خود توجه کنید به این معنی که بدانید به چه بازی­هایی علاقه دارد و بهترین روش را برای بازی با او انتخاب کنید. در ادامه با نت نوشت با روش های بازی با خرگوش خانگی همراه باشید.

قدم اول:

انتخاب اسباب­ بازی برای خرگوشتان

بدانید که خرگوش خود را می­ شناسید. خلق و خوی خرگوش تعیین می­ کند که کدام اسباب بازی را دوست دارد و کدام یک را دوست ندارد. قبل از این که شروع به جمع­ آوری اسباب بازی برای خرگوش خود کنید، او را بشناسید و اولویت­ های او را دریابید. دانستن این که به چه محرک ­هایی پاسخ می ­دهد، می­ تواند در برنامه­ ریزی برای بازی با خرگوش به شما کمک کند.

در ابتدا خرگوش خود را مجبور کنید به تنهایی قفس خود را ترک کند و به شما برسد. اجازه دهید یک منطقه امن خرگوشی را کشف کند.

توجه کنید با چه چیزهایی، چگونه در ارتباط هستند. برخی از خرگوش­ها شریدر (Shredder) هستند به این معنی که دوست دارند در بازی خود کاغذ­ها را پاره کنند و بافت هر چیزی را متلاشی کنند. بعضی از آن­ها دوست دارند اسباب بازی خود را به دندان بگیرند و پرت کنند و بعد به دنبال آن بروند. از پرت کردن اشیائی که در برخورد با اطراف صدا می­ دهند بیشتر لذت می­ برند. به رفتار خرگوش خود توجه کنید و ببینید در انجام چه بازی­ هایی افراط می­ کنند.

خرگوش­ها به راحتی می­ ترسند بنابراین سعی کنید از انجام دادن حرکات ناگهانی اجتناب کنید. همچنین هرگز در حضور آن­ها فریاد نزنید، این کار خرگوشتان را تشویق می­کند تا از شما دور بماند.

زمانی که در خانه هستید خودتان اسباب­ بازی را انتخاب کنید. اسباب بازی­ های مختلفی را انتخاب کنید که می ­توانید با آن­ها با خرگوشتان بازی کنید. مبنای انتخاب خود را، خلق و خوی خرگوشتان قرار دهید.

برای خرگوش­ها یی که از پرتاب کردن اشیاء لذت می ­برند، می­توانید اسباب بازی­هایشان را از فروشگاه­ های حیوانات خانگی یا فروشگاه­ ها ی محلی خریداری کنید. اسباب بازی­های پرنده گزینه خوبی می ­توانند باشند. اگر نمی­ خواهید زیاد هزینه کنید، می­ توانید از لوله­ های کاغذی وحوله­ ای و مقوایی دستمال توالت­ ها استفاده کنید و در هزینه­ های خود صرفه­ جویی کنید.

خرگوش­هایی که به جویدن علاقه دارند، با انجام دادن این رفتارها بازی می­ کنند. تشک­ ها یا جعبه­ های پر از کاغذهای خورد شده می­ توانند ساعت­ ها آن­ها را سرگرم کنند. اسباب­­ بازی­های پلاستیکی کودکان و توپ­ های پلاستیکی نیز بسیار عالی هستند، زیرا محکم هستند و تحمل این بازی­ها را دارند و زود خراب نمی­ شوند.

اسباب بازی­های منطقی برای خرگوش­ های کنجکاو عالی هستند و می­ توانید آن­ ها را از فروشگاه­های حیوانات خانگی تهیه کنید. این اسباب بازی­ها عموماً یک جعبه پلاستیکی یا مقوایی هستند که یک پاداش جالب، مانند یک توپ لاستیکی یا جایزه­ای دیگر در آن­ها قرار دارد. خرگوش باید چگونگی باز کردن جعبه را برای گرفتن پاداش خود کشف کند.

همانطور که گفته شد بعضی از خرگوش­ها دوست دارند همه چیز را پرتاب کنند، می­ توانید برای بازی آن­ها از پین­های بولینگ کودکان استفاده کنید. خرگوش­ها دوست دارند به آن­ها ضربه بزنند و آن­ها را پرتاب کنند.

زمانی که دور از خرگوشتان هستید اسباب بازیش را انتخاب کنید. شما باید مطمئن شویدزمانی که کنار خرگوشتان نیستید، خرگوش با اسباب­بازیش بازی می­کند و سرگرم است. به این ترتیب زمانی که بیرون هستید خرگوش دچار استرس نمی­ شود و با اسباب­ بازیش درگیر است و با گاز گرفتن و جویدن به وسایل دیگر آسیب نمی ­رساند.

به صاحبان خرگوش­ها توصیه می­شود یک قلعه مقوایی برای خرگوش خود بسازند. برای این کار می­ توانند از جعبه­های مقوایی قدیمی استفاده کنند و سوراخ­هایی برای ورود و خروج خرگوش در آن­ها ایجاد کنند. خرگوش­های کنجکاو و عجیب، از قلعه های مقوایی بسیار لذت می­ برند. می­ توانید زمانی که خانه نیستید خرگوش را به جای قفس، در اتاقی با قلعه اش قرار دهید. نباید خرگوش­ ها را در تمام طول روز در قفس نگه داشت زیرا دچار مشکلات مختلفی می­ شوند.

اگر خرگوشتان به حفاری علاقه دارد، در حالی که شما بیرون از خانه هستید، می توانید مقداری خاک اره یا کاه در قفسش بریزید تا زمانی که بی­ حوصله می­ شود مشغول حفاری شود.

قدم دوم:

با خرگوش خود بازی کنید

بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید!

بازی با خرگوش

برنامه زمانی منظم برای بازی کردن. خرگوش ­ها میل دارند کارهایشان روی روال باشد. بهترین راه برای تشویق خرگوش شما به بازی با شما این است که برنامه زمانی منظم برای بازی­هایشان داشته باشید.

خرگوش­ ها عموماً در اوایل صبح فعال­ تر هستند بنابراین اگر بتوانید زمان خوبی برای بازی کردن با آن­ها می­ باشد اما اگر نمی­ توانید بسیاری از خرگوش­ ها در شب نیز فعالیت می­کنند.

هنگام شروع بازی مراقب باشید زیرا خرگوش ­ها ترجیح می­ دهند هنگام غذا خوردن، استفاده از جعبه، تمیز کردن خود و خوابیدن، تنها باشند. اگر متوجه هر یک از این رفتارها شدید، قبل از شروع بازی اجازه دهید کار خرگوش تمام شود. با این حال خوب است در قفس خرگوش را زمانی که مشغول به انجام دادن این رفتارها است باز کنید زیرا این کار به خرگوش می­ فهماند که زمان بازی است و او می­ تواند بعد از انجام دادن کار خود قفس را ترک کند.

پایین آمدن و هم­ سطح خرگوش شدن. شما باید اطمینان حاصل کنید که خرگوشتان به عنوان دوست خودش به شما نگاه می­ کند و با شما احساس امنیت و راحتی می ­کند و در نظرش مانند یک غول نیستید.

سعی کنید تا سطح خرگوش پایین بیایید. می­ توانید روی زمین بنشینید یا دراز بکشید.

اجازه دهید خرگوش خودش انتخاب کند که در بغل شما بنشیند یا هرگونه ارتباط فیزیکی با شما برقرار کند. برخی از خرگوش ­ها با شوق طبیعی به نوازش کردن و بغل کردن روی می­ آورند اما بیشتر آن­ها در طول بازی خود دوست دارند مستقل باشند.

صبور باشید. خرگوش­ ها در ابتدا بسیار ترسو هستند. اگر خرگوش شما به اسباب بازی­هایش بی علاقه است به او فشار نیاورید، اجازه دهید خودش به سمت اسباب بازیش برود.

هیچ­گاه نباید خرگوش­ها، با سگ یا گربه در یک خانه باشند. زیرا خرگوش­ها به طور طبیعی ترسو هستند و این امر باعث ایجاد ترس در اطراف آن­ها و احساس ناخوشایند برایشان می­شود.

قبل از اینکه در قفس خرگوش را باز کنید، با خوشحالی نام او را صدا بزنید و کلمات دوستانه مانند “صبح بخیر” به کار ببرید. به این ترتیب خرگوش مهربانی شما را درک می­ کند و بیشتر با شما ارتباط برقرار می­کند.

با رفتار خود به خرگوشتان انرژی مثبت بدهید، کلمات محبت­ آمیز به کار ببرید یا به او جایزه دهید. با لمس کردن خرگوشتان به او احساس امنیت دهید و او را خوش­حال کنید.

قدم سوم:

آموزش بازی غیر تهاجمی

بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید!

از تشویقی برای تطمیع خرگوش خود استفاده کنید. خرگوش ­ها ممکن است در ابتدای شروع بازی عصبی باشند و رفتار­های پرخاشگرانه نشان دهند. سعی کنید برای تطمیع خرگوشتان از تشویقی­ های خوراکی به عنوان جایزه استفاده کنید مثلاً زمانی که می­ خواهید از قفس بیرون بیاید، او را با این روش تشویق کنید.

بسیاری از تشویقی­های خوراکی کالری بالایی دارند و اگر در دراز مدت استفاده شوند برای سلامتی خرگوش مضر هستند. می­ توانید تنقلات خوراکی سالم مانند کشمش، تکه­ های کوچک سیب، آناناس، کرفس، توت­ فرنگی و گندم را جایگزین تشویقی­ های دیگر کنید.

در حالی که دادن تشویقی شروع خوبی است، نباید بیش از حد باشد. اجازه دهید خرگوشتان در منقطه بازیش کمی تشویقی داشته باشد اما در این کار افراط نکنید.

گاز گرفتن. گاهی اوقات این رفتار، پرخاشگری نیست، پاسخ به استرس یا تلاش برای جلب محبت است. اما گاهی اوقات برای صاحب خرگوش مشکل­ ساز می­ شود.

با خرگوشتان هرگز اوقات تلخی نکنید. همانطور که خرگوش ­ها به­ طور طبیعی ترسو هستند، تلخ شدن با آن­ها باعث آسیب بیش­تر و ترسیدن آن­ها می­ شود و در نتیجه گاز گرفتن را به دنبال دارد.

هنگامی که خرگوش گاز می­ گیرد، به آرامی او را هل دهید. سپس با کلمات خوب صدایش کنید. این کار را تا زمانی انجام دهید که دیگر گاز گرفتن را تکرار نکند.

اجازه دهید خرگوش خودش برای زمان پایان بازی تصمیم بگیرد. خرگوش ­ها حیوانات مستقلی هستند و شما باید به این امر احترام بگذارید. تصمیم­ گیری درباره­ زمان پایان بازی را به عهده خودشان بگذارید.

خرگوش­ها زمان بازی را خودشان اعلام آمادگی می­ کنند. آن­ها دور پاهای صاحب خود می­چرخند شلوارشان را می­ کشند ساق پایشان را بو می­ کشند. قبل از این که اسباب بازی خرگوشتان را بیاورید صبر کنید خودش برای بازی کردن اعلام آمادگی کند.

هنگاهی که خرگوش علاقه خود را برای بازی کردن از دست می­ دهد و می­ خواهد به قفس خودش برگردد، به او اجازه دهید و مانع او نشوید. خرگوش ­ها گاهی به تنهایی نیاز دارند و نباید آن­ها را مجبور به بازی کردن کنید.

اگر خرگوش مشغول انجام دادن کاری است، اجازه دهید آن را تمام کند و بعد از آن او را به بازی کردن دعوت کنید.

خرگوش­ها همیشه مدت زمان مشخصی برای بازی کردن ندارند. ممکن است خرگوش شما چند روز بخواهد ۱ساعت و دیگر روزها فقط ۱۰ دقیقه بازی کند. خرگوش را مجبور نکنید بیش­تر یا کم­تر از زمانی که خودش می­ خواهد بازی کند.

فائزه قربانی

بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید! بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید!
بازی با خرگوش در خانه را به ساده‌ترین روش ممکن بیاموزید!
برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذاید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

نام *

ایمیل *

وبسایت

Current ye@r *

Leave this field empty

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه