طرز تهیه چوروس


طرز تهیه چوروس چوروس یه نوع شیرینی اسپانیاییه که طعم لذیذ و ظاهر خوبی هم داره. از دستور چوروس به عنوان میان وعده یا عصرانه با یه فنجان چای یا قهوه می‌تونین استفاده کنین و لذت ببرین. مواد لازم جهت چوروس : پنیر خامه ای               یک چهارم پیمانه ماست یونانی              یک پیمانه آب                             4...

طرز تهیه چوروس

چوروس یه نوع شیرینی اسپانیاییه که طعم لذیذ و ظاهر خوبی هم داره. از دستور چوروس به عنوان میان وعده یا عصرانه با یه فنجان چای یا قهوه می‌تونین استفاده کنین و لذت ببرین.

مواد لازم جهت چوروس :

پنیر خامه ای یک چهارم پیمانه ماست یونانی یک پیمانه آب ۴ پیمانه نمک یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق سوپ خوری جوز هندی یک قاشق چای خوری اسانس وانیل ۲ قاشق چای خوری چوب دارچین یک عدد آرد سه و نصف پیمانه رنگ خوراکی سبز به مقدار لازم رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه چوروس

طرز تهیه چوروس :

فر رو با دماب ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

پنیر خامه ای و ماست یونانی رو تو طرف با هم مخلوط می‌کنیم تا یه دست بشن.

مخلوط رو تو قیف قنادی می‌ریزیم و تو یخچال می‌ذاریم.

آب رو توی قابلمه روی حرارت می‌ذاریم جوش بیاد.

نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل رو به آب اضافه می‌کنیم.

بعد از چند دقیقه دارچین رو از مواد جدا می‌کنیم و آرد رو اضافه می‌کنیم.

وقتی که خمیر سفت شد، ظرف رو از روی حرارت برمی‌داریم و اجازه می‌دیم خنک بشه.

خمیر رو به سه قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

یکی از قسمت های خمیر رو با رنگ سبز و یکی دیگه رو با رنگ قرمز رنگ می‌کنیم.

هر قسمت خمیر رو تو یه قیف قنادی می‌ریزیم و تو سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ می‌کنیم.

سینی رو ۳۰ دقیقه تو فر می‌‌ذاریم.

روشون یه کم شکر می‌پاشیم.

داخل چوروها رو خالی می‌کنیم و با مخلوط پنیر خامه ای پر می‌کنیم.



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس نوشته و متن روز جهانی دوقلوها | 25 عکس نوشته و پیامک تبریک روز جهانی دوقلوها