دستور کوکوی ماهی سالمون
کوکوی ماهی سالمون مقدار زیادی ویتامین D و مواد مغذی دیگه داره که با سس تارتار و پودر سوخاری و آب لیموی تازه طعم لذیذی از ماهی رو ایجاد میکنه. این طرز تهیه کوکوی ماهی سالمون برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کوکوی ماهی سالمون :
کنسرو سالمون ۶۰۰ گرم ذرت ۱ پیمانه پودر سوخاری نصف پیمانه جعفری ۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری سس تارتار ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازمدستور کوکوی ماهی سالمون :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
کنسروهای سالمون رو تو یه ظرف خالی میکنیم.
ذرت، تخم مرغ، ۳ قاشق پودر سوخاری، ۳ قاشق سس تارتار، جعفری خرد شده و پوست لیمو رنده شده رو به ماهی سالمون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مایه رو به ۸ قسمت تقسیم میکنیم و با دست مثل کوکو به شکل دایره در میاریم.
کوکوها رو حدود ۵ دقیقه تو فریزر میذاریم تا سفت بشن.
دو قاشق سس تارتار باقیمانده رو با آب لیموی تازه، یک قاشق غذاخوری آب و یک چهارم قاشق چایخوری آویشن و یه کم فلفل سیاه هم میزنیم.
پودر سوخاری باقیمانده رو تو یه ظرف میریزیم.
دو طرف کوکوی سالمون رو تو پودر سوخاری فشار میدیم.
روغن زیتون رو تو یه تابه داغ میکنیم.
کوکوی سالمون رو توش سرخ میکنیم تا دو طرفش طلایی رنگ بشه.
تابه رو به فر منتقل میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر میکنیم تا کامل پخته بشن.
کوکوی ماهی سالمون رو تو ظرف میچینیم و با سس تارتار و سبزیجات تازه سرو میکنیم.