دستور پخت خورش لوبیا
خوروش لوبیا یکی از غذاهای متفاوتیه که میتونین همراه با برنج برای وعده ناهار یا شام میل کنین. این طرز تهیه خورش لوبیا برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت خورش لوبیا :
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم لوبیا سبز ۳۰۰ گرم لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم روغن ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد لیمو عمانی ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم آویشن نصف قاشق چایخوریدستور پخت خورش لوبیا :
روغن رو توی قابلمه داغ میکنیم.
پیاز رو خرد میکنیم و توی روغن میریزیم و تفت میدیم.
گوشت خورشتی رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن رو روی گوشت و پیاز میریزیم و هم میزنیم.
لوبیا چیتی رو به قابلمه اضافه میکنیم.
۵ لیوان آب روی مواد میریزیم.
در قابلمه رو میذاریم تا گوشت و لوبیا بپزن.
لوبیا سبز رو خرد میکنیم.
وقتی گوشت و لوبیا چیتی پختن، لوبیا سبز و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.
وقتی خورش شروع به قل زدن کردلیمو عمانی رو توی خورش میندازیم.
وقتی خورش پخت و غلیط شد با پلو سرو میکنیم.