پماد نیتروفورازون و کاربردهای آن


پماد نیتروفورازون یک درمان فوق العاده برای رفع التهابات ناشی از سوختگی و برطرف کردن آن می باشد. این پماد به صورت موضعی تجویز می شود. مصرف این دارو باید زیر نظر پزشک انجام شود.  پماد نیتروفورازون و موارد کاربردی آن نام تجاری نیتروفورازون Furacin و Nitrofurazone می باشد و نیتروفورازون نام ژنریک این...

پماد نیتروفورازون یک درمان فوق العاده برای رفع التهابات ناشی از سوختگی و برطرف کردن آن می باشد. این پماد به صورت موضعی تجویز می شود. مصرف این دارو باید زیر نظر پزشک انجام شود.

پماد نیتروفورازون و موارد کاربردی آن

نام تجاری نیتروفورازون Furacin و Nitrofurazone می باشد و نیتروفورازون نام ژنریک این پماد است. این پماد جزء گروه دارویی- درمانی، مشتق صناعی نیتروفوران-آنتی بیوتیک موضعی است. طبقه بندی پماد نیتروفورازون در بارداری جزء گروه C است. این دارو فقط به شکل کرم موضعی ۰.۲ درصد وجود دارد.

برای موارد مصرفی نیتروفورازون می توان به درمان سوختگی اشاره کرد. ضمن اینکه این پماد سوختگی بعد از پیوندهای پوستی قبل و بعد از جراحی کاربردی است.

پماد نیتروفورازون و کاربردهای آنپماد نیتروفورازون و کاربردهای آن

پماد نیتروفورازون و کاربردهای آن

روش و میزان مصرف نیتروفورازون

این پماد به طور مستقیم بر روی قسمت مورد نظر مالیده می شود. مصرف این دارو با توجه به پانسمان هر چند روز یک بار یا هر روز انجام می گیرد.

مکانیسم اثر این دارو، آنزیم های لازم برای متابولیسم کربوهیدرات را مهار و بدین شکل اثر خود را آشکار می سازد. این پماد طیف گسترده ضد تریپانوزومی و ضد باکتریایی را دارا می باشد.

پماد نیتروفورازون و کاربردهای آن

نکات مهم در مصرف نیتروفورازون

پماد نیتروفورازون در درمان سوختگی های درجه ۲ و ۳ مخصوصاً در صورت مقاومت دارویی کاربردی است. از بین بردن احتمال عفونت باکتریایی بعد از پیوند پوست یا عفونت محل دهنده پیوند با نیتروفورازون امکان پذیر است.

نکته: افرادی که به دارو حساسیت دارند، از آن مصرف نکنند.

موارد مصرفی احتیاطی

کودکان دوران بارداری و شیردهی مبتلایان فاویسم افراد دارای اختلال کلیوی

عوارض جانبی

هر دارو ممکن است متناسب با اثرات درمانی، عوارض داشته باشد. در صورت بروز مواردی مانند واکنش های حساسیتی مانند ادم موضعی، خارش و بثورات جلدی و درماتیت تماسی آلرژیک به پزشک مراجعه کنید.

پماد نیتروفورازون و کاربردهای آن

در صورت بروز عفونت ثانویه با داروی نیتروفورازون، باید مصرف آن قطع و به پزشک مراجعه شود. عفونت ثانویه معمولاً توسط ارگانیسم های غیر حساس، پسودومونا و قارچ ها ایجاد می گردد. از نزدیک کردن دارو به چشم خودداری کنید. در صورت عدم بهبودی و بدتر شدن وضعیت ضایعه به پزشک مراجعه کنید. این دارو را در دمای اتاق(دمای معمولی) و به دور از نور مستقیم و حرارت نگه دارید. مصرف این دارو مخصوصاً برای کودکان باید طبق نظر پزشک باشد. عارضه نداشتن این دارو در دوران بارداری به اثبات نرسیده و باید مصرف آن در ایام بارداری زیر نظر پزشک انجام گیرد.

از اینکه تا پایان مطلب اطلاعات دارویی نیتروفورازون همراه ما بودید، متشکریم. امیدواریم توضیحات ارائه شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع : آرگا

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم/ لحظه واژگونی خودروی بن‌گویر با عبور از چراغ قرمز