نحوه پخت نان کروتان با جعفری
نحوه پخت نان کروتان با استفاده کردن از جعفری ساطوری شده را برای شما قرار داده ایم. همچنین در این نان از سیر و روغن زیتون نیز در آن استفاده گردیده است امیدوارم که از تهیه این نان خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم
نان تست ۵ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
نان کروتان یکی از خوشمزهترین نانهاییست که میتوانید کنار سالاد و یا به عنوان تزئین از آن استفاده کنید. نان کروتان همه را به یا نان سیر میاندازد چرا که مزهای مشابه نان سیر دارد.
نحوه پخت نان کروتان
قابلمهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره، روغن زیتون، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید، مخلوط کنید تا زمانی که کره اب شود.
بخش تیره رنگ اطراف نان تست را جدا کنید (برای ترد شدن نان این کار لازم است)، سپس نانهای تست را خرد کنید و سس جعفری که تهیه کرده اید را روی نانها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام نانها به این سس آغشته شوند.
نانها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید سپس سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نانها ترد و طلایی شوند سپس سرو کنید.
این نانهای تست فوق العاده خوش طعم هستند و گزینهای مناسب برای سرو همراه با انواع سوپ، آش، بورانی، سالاد و … میباشند، به جای روغن زیتون از روغن هسته انگور نیز میتوانید استفاده کنید.
نان تست ۵ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
نان کروتان یکی از خوشمزهترین نانهاییست که میتوانید کنار سالاد و یا به عنوان تزئین از آن استفاده کنید. نان کروتان همه را به یا نان سیر میاندازد چرا که مزهای مشابه نان سیر دارد.
نحوه پخت نان کروتان
قابلمهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره، روغن زیتون، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید، مخلوط کنید تا زمانی که کره اب شود.
بخش تیره رنگ اطراف نان تست را جدا کنید (برای ترد شدن نان این کار لازم است)، سپس نانهای تست را خرد کنید و سس جعفری که تهیه کرده اید را روی نانها بریزید و خوب هم بزنید تا تمام نانها به این سس آغشته شوند.
نانها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید سپس سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا نانها ترد و طلایی شوند سپس سرو کنید.
این نانهای تست فوق العاده خوش طعم هستند و گزینهای مناسب برای سرو همراه با انواع سوپ، آش، بورانی، سالاد و … میباشند، به جای روغن زیتون از روغن هسته انگور نیز میتوانید استفاده کنید.
منبع: روزنه آنلاین