طرز تهیه یک دسر ساده و خوشمزه برای مهمانیها: پودینگ شکلاتی
سلام. به آشپزخونۀ روزچین خوش آمدید. دسر یکی از اجزای جذاب یک سفرۀ غذای اشتهابرانگیز است. اگر یک مهمانی در پیش دارید و وقت تدارکدیدن دسرهای پیچیده را ندارید با سرآشپز روزچین همراه شوید و پودینگ شکلاتی را تهیه کنید. بهراحتی میتوانید در کمترین زمان یک دسر لذیذ فراهم کنید. مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی پودینگ شکلاتی شیر کامل: دو پیمانه (500...
سلام. به آشپزخونۀ روزچین خوش آمدید. دسر یکی از اجزای جذاب یک سفرۀ غذای اشتهابرانگیز است. اگر یک مهمانی در پیش دارید و وقت تدارکدیدن دسرهای پیچیده را ندارید با سرآشپز روزچین همراه شوید و پودینگ شکلاتی را تهیه کنید. بهراحتی میتوانید در کمترین زمان یک دسر لذیذ فراهم کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
شیر کامل: دو پیمانه (۵۰۰ میلیلیتر) خامۀ سنگین (heavy cream): سه قاشق غذاخوری (۴۰ میلیلیتر) شکلات تلخ خردشده: ۵۰ گرم آرد برنج: یک قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) نشاستۀ ذرت: دو قاشق غذاخوری (۲۰ گرم) نمک: یکچهارم قاشق چایخوری عصارۀ وانیل: یکدوم قاشق چایخوری شکر: نصف پیمانه
نکته: روش تهیه خامه سنگین را در نوشتار چیزکیک یخچالی بخوانید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
شکلات تلخ را کاملاً ریز خرد کنید. در یک ظرف شکر، پودر کاکائو، آرد برنج، نشاستۀ ذرت و کمی نمک را بهخوبی با هم مخلوط کنید. شیر کامل را بهآرامی به این مخلوط اضافه کنید و همزمان با همزن دستی همبزنید تا مواد پودینگ شکلاتی بهخوبی با هم ترکیب شوند.
این مخلوط را روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید و همچنان همبزنید تا پودینگ شکلاتی شما غلیظ شود. در این مرحله شکلات تلخ خردشده را نیز اضافه کنید و همبزنید. حالا خامۀ سنگین (heavy cream) را اضافه و کاملاً مخلوط کنید تا پودینگ شما یکدست شود. شعله را خاموش کنید و عصارۀ وانیل را اضافه کنید و کمی همبزنید.
پودینگ را در ظرفهای مناسبِ سرو بریزید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود. بعد آن را حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پودینگ را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن را با فندق یا بادام خردشده یا میوههای تازه تزئین و سرو کنید.
نوش جان!