طرز تهیهی یک بیسکویت بدون نیاز به فر
منبع خبر /
کیک و شیرینی /
08-07-1397
امروز برای شما روش تهیهی یک بیسکویت بدون نیاز به فر را قرار دادهایم. این سبک پخت بیسکویت در کشور مراکش انجام میشود و طرفداران زیادی دارد و برای وعدهی عصرانه به همراه چای یا قهوه سرو میشود.
امروز برای شما روش تهیهی یک بیسکویت بدون نیاز به فر را قرار دادهایم. این سبک پخت بیسکویت در کشور مراکش انجام میشود و طرفداران زیادی دارد و برای وعدهی عصرانه به همراه چای یا قهوه سرو میشود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این بیسکویت ساده و خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کرهی ذوب شده را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و پس از اضافه کردن تدریجی شیر، مواد را کاملا مخلوط میکنیم تا خمیری یکدست به وجود آید.
خمیر را به مدت پنج دقیقه کناری قرار میدهیم تا استراحت کند.
از خمیر به تعداد شش یا هشت توپک کوچک و یک اندازه جدا میکنیم.
با یک وسیلهی مناسب مانند ته لیوان، توپکها را صاف میکنیم تا به شکل یک بیسکویت گرد درآیند.
ماهیتابهی نچسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود. بیسکویتها را داخل ماهیتابه قرار میدهیم. وقتی یک طرف بیسکویتها طلایی رنگ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر، برشته شود.
پس از گذشت ده دقیقه و خنک شدن بیسکویتها، آنها را سرو میکنیم.
اگر از فر استفاده کردید، از شعلهی بالای فر به مدت سه دقیقه برای هر طرف بیسکویت استفاده کنید.
منبع: تابناک با تو
مواد لازم:
آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: سه چهارم قاشق چایخوری
کره ذوب شده: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کرهی ذوب شده را کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و پس از اضافه کردن تدریجی شیر، مواد را کاملا مخلوط میکنیم تا خمیری یکدست به وجود آید.
خمیر را به مدت پنج دقیقه کناری قرار میدهیم تا استراحت کند.
از خمیر به تعداد شش یا هشت توپک کوچک و یک اندازه جدا میکنیم.
با یک وسیلهی مناسب مانند ته لیوان، توپکها را صاف میکنیم تا به شکل یک بیسکویت گرد درآیند.
ماهیتابهی نچسبی را انتخاب کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود. بیسکویتها را داخل ماهیتابه قرار میدهیم. وقتی یک طرف بیسکویتها طلایی رنگ شد، آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر، برشته شود.
پس از گذشت ده دقیقه و خنک شدن بیسکویتها، آنها را سرو میکنیم.
اگر از فر استفاده کردید، از شعلهی بالای فر به مدت سه دقیقه برای هر طرف بیسکویت استفاده کنید.
منبع: تابناک با تو