طرز تهیه پیراشکی خرما مرحله به مرحله
اگه خرما دوست دارید بهتون پیشنهاد میکنم این پیراشکی خرما خوشمزه، برای داشتن یه عصرونه فوق العاده رو از دست ندین.
این پیراشکی خوشمزه خیلی راحت درست میشه و قسمت سختش همون سرخ کردنشه، اما نگران نباشید خیلی سریع سرخ میشن و کمتر از یک دقیقه برای سرخ شدن هر کدومشون وقت لازمه. پس حتما این پیراشکیها رو امتحان کنید و از طعم و مزه اونها لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی خرما
شیر ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
خامه صبحانه یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ یک عدد
شکر ۳۰ گرم
مایه خمیر فوری یک قاشق چایخوری
روغن مایع یک قاشق سوپ خوری
وانیل شکری ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه
مواد لازم برای داخل پیراشکی
خرما (بدون هسته) ۲۵۰ گرم
مغز بادام ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل دو قاشق سوپ خوری
هل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۳۰ گرم
برای تهیهی خمیر پیراشکی در ظرفی شیر، خامه صبحانه و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس شکر، مایه خمیر فوری، روغن مایع، وانیل و نمک را اضافه کنید با همزن دستی همهی مواد رو هم بزنید تا یکدست شوند.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی خرما
شیر ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
خامه صبحانه یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ یک عدد
شکر ۳۰ گرم
مایه خمیر فوری یک قاشق چایخوری
روغن مایع یک قاشق سوپ خوری
وانیل شکری ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد دو پیمانه
مواد لازم برای داخل پیراشکی
خرما (بدون هسته) ۲۵۰ گرم
مغز بادام ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل دو قاشق سوپ خوری
هل ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ۳۰ گرم
برای تهیهی خمیر پیراشکی در ظرفی شیر، خامه صبحانه و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس شکر، مایه خمیر فوری، روغن مایع، وانیل و نمک را اضافه کنید با همزن دستی همهی مواد رو هم بزنید تا یکدست شوند.
آرد رو به مواد بالا اضافه کنید. ممکنه شما به مقدار کمتر و یا بیشتری آرد نیاز داشته باشید پس آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید تا جایی که به دستتون نچسبه.
خمیر رو داخل ظرفی قرار بدید، روی اون رو با سلفون بپوشونید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید.
مراحل تهیه مواد داخل پیراشکی خرما
در این مدت مواد داخل پیراشکی رو آماده کنید. کره رو داخل ماهیتابه انداخته و ذوب کنید. بعد خرما رو به همراه پودر بادام، پودر نارگیل و پودر هل سبز اضافه کنید.
مواد رو تفت بدید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
خمیر رو به اندازههای یکسان چونه بگیرید و کنار بذارید. من سایز پیراشکیها رو کوچیک گرفتم و با این میزان ۲۰ تا دونه پیراشکی درست کردم.
مواد داخل پیراشکی هم به شکل گرد فرم بدید؛ چونههای خمیر رو کف دستتون پهن کنید یک توپک خرمایی رو وسط اون بذارید. بعد اونها رو به شکل گرد فرم بدید.
در یک قابلمه گود و کوچک به اندازه کافی روغن بریزید اجازه بدید داغ بشه بعد دونه دونه پیراشکیها رو سرخ کنید. خیلی سریع سرخ میشن اونها رو جابجا کنید و بعد از اینکه رنگشون قهوهای شد از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.
در صورت تمایل روی پیراشکیها رو با پودر نارگیل یا پسته تزیین کنید.