طرز تهیه پای سیب قنادی
پای، نوعی دسر پرطرفدار در آمریکا و استرالیاست که اغلب با بستنی یا خامه سرو میشود. دستور تهیه پای میوههای مختلف تقریبا یکسان بوده و تنها تفاوت آنها در نوع میوه به کار رفته است.
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
سیب متوسط ۱ عدد
دستور تهیه:
فر را روی حرارت ۳۰۰ درجه فانهایت گرم کنید.
سیب را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید، سپس دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
روغن و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید تا یکنواخت شوند.
تخم مرغ را قبلا از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند، سپس یکی یکی به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و به هم همزدن ادامه دهید. حدود ۶-۵ دقیقه مواد را بزنید تا مخلوط کرم رنگ شود.
شیر همدمای محیط را به مخلوط فوق اضافه کنید، هم بزنید و همزن را خاموش کنید.
آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده، کم کم بر روی مایهی فوق الک کنید و با قاشق از یک سمت به آرامی هم بزنید تا مایهی یکدستی حاصل شود.
کف و دیوارههای قالب مورد نظر را با مقداری کره چرب کنید. نیمی از مایهی پای را در قالب بریزید، مخلوط سیب و دارچین را روی مایه پهن کنید و بقیه مایه را روی سیب بریزید.
قالب را به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پای سیب پخته و روی آن طلایی مایل به قهوهای شود.
منبع: ستاره
آرد ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
سیب متوسط ۱ عدد
دستور تهیه:
فر را روی حرارت ۳۰۰ درجه فانهایت گرم کنید.
سیب را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید، سپس دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
روغن و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن بزنید تا یکنواخت شوند.
تخم مرغ را قبلا از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند، سپس یکی یکی به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و به هم همزدن ادامه دهید. حدود ۶-۵ دقیقه مواد را بزنید تا مخلوط کرم رنگ شود.
شیر همدمای محیط را به مخلوط فوق اضافه کنید، هم بزنید و همزن را خاموش کنید.
آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده، کم کم بر روی مایهی فوق الک کنید و با قاشق از یک سمت به آرامی هم بزنید تا مایهی یکدستی حاصل شود.
کف و دیوارههای قالب مورد نظر را با مقداری کره چرب کنید. نیمی از مایهی پای را در قالب بریزید، مخلوط سیب و دارچین را روی مایه پهن کنید و بقیه مایه را روی سیب بریزید.
قالب را به مدت ۵۰-۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پای سیب پخته و روی آن طلایی مایل به قهوهای شود.
منبع: ستاره